Supply Chain Planner Oncopeptides Stockholm

Supply Chain Planner Oncopeptides Stockholm

Vill du fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Då kan detta bli verklighet hos Oncopeptides i Stockholm!

Vill du arbeta med logistik och distribution inom den kommersiella delen av läkemedelsindustrin samtidigt som du får utbildning inom den kliniska delen? Detta är det perfekta nästa steget i din karriär om du vill fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedel, i en bred roll med många internationella kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan till Oncopeptides i centrala Stockholm!

Ditt anställningserbjudande

Oncopeptides är ett globalt bioteknikföretag som utvecklar riktade behandlingar för svårbehandlade hematologiska sjukdomar. Efter den senaste lanseringen av Pepaxti i Europa letar vi efter en Supply Chain Planner. Du kommer att ha ett nära samarbete med Head of Drug Supply och med våra leverantörer och andra avdelningar internt för att skapa ett sömlöst logistikflöde till våra siter runt om i världen.

Inledningsvis kommer du att arbeta med Commercial Supply samtidigt som du får intern utbildning för att framåt kunna stötta supply för våra kliniska prövningar. Du får även möjlighet att utöka ditt professionella nätverk med många nya internationella kontakter.

Du kommer bland annat att få utbildning i GMP (good manufacturing practice), GCP (good clinical practice), nya EU Clinical Trial Regulations, Trial Master File, Supply Planning för kliniska prövningar, hur cytostatikabehandlingar planeras samt dokumentationen och hanteringen av läkemedel på apotek och i kliniska studier.

Du kommer att få jobba i en prestigelös företagskultur som tar tillvara på varandras olika kompetenser för att skapa de bästa förutsättningarna för företagets fortsatta tillväxt. Det här är en spännande möjlighet för dig som är ambitiös och vill ta nästa steg i din karriär!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du i första hand att hantera Supply planning, överskott och inkurans, avyttring av End of Life-produkter (EOL) och genomföra månatliga avstämningar. Allt för att säkerställa att leveranskedjan flyter smidigt.

Det betyder till exempel:
 • Supply PlanningDistributionshantering inklusive returer
 • Spårning av Batch Releaser
 • Lagerhantering & Riskutvärdering
 • Transportspårning
 • Destruktionsrapportering
 • EoL (End of Life)
 • Avstämningar
 • Ettikett korrekturläsning
 • Temperatur/avvikelsehantering
 • Lägga leveransordrar, inklusive import till USA och EU
 • Dokumentarkivering
Värt att veta

Du kommer att ha ett nära samarbete med Head of Supply och ha ett nära samarbete med andra avdelningar internt som t.ex. Kvalitetsavdelningen och Regulatoriska avdelningen.

Oncopeptides sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel.
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering och fast anställning för rätt person. Oncopeptides har 40 timmars arbetsvecka, mån-fre, och tillämpar hybridarbete.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av leverans och logistik inom läkemedelsbranschen med goda kunskaper inom området och nu ser fram emot att gå vidare till en roll med mer ansvar.

Vi ser gärna att du har:
 • Arbetat i en liknande roll (GDP reglerad) i minst 2 år (obligatoriskt)
 • Du förstår de praktiska aspekterna av Falsified Medicines Directive i leveranskedjan
 • Du har erfarenhet av avvikelse och CAPA-implementering
 • Du är en god kommunikatör på engelska både i tal och skrift
 • Du trivs med att hantera och arkivera dokumentation
 • Du är noggrann och exakt i dina beräkningar
 • Du förstår Supply kedjan för ett läkemedel, från API och läkemedelsproduktion, till paketering och märkning och slutligt släpp på marknaden.
 • Du har erfarenhet av orderspårning
 • Du har hanterat End of Life-produkter
 • Du har en holistisk förståelse av Supply kedjan från tillverkning till leverans
 • Du har god Excel vana
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Email Mejla Cilla Lennér
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech