Supply Planning Coordinator till Oncopeptides

Supply Planning Coordinator till Oncopeptides

Vill du fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Då kan detta bli verklighet hos Oncopeptides i Stockholm!

Söker du efter nästa steg inom logistik och vill arbeta i en bred roll med mycket internationella kontakter där du blir en av nyckelspelarna tillsammans med dina kollegor? Har du fattat tycke för läkemedelsbranschen och ser fram mot en fortsatt utveckling inom detta branschområde? Hos Oncopeptides i Stockholm erbjuds denna möjlighet i rollen som Clinical Supply Planning Coordinator. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Oncopeptides är ett läkemedelsföretag som utvecklar läkemedel för behandling av cancer. Företaget är i en stark expansionsfas och i din roll som Supply Planning Coordinator har du en stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner. Tillsammans med dina kollegor strävar ni efter att skapa ett sömnlöst logistikflöde till drygt 200 siter placerade runt om i välden. Här blir du en del av en prestigelös kultur där man tar tillvara på varandras kompetens för att skapa de bästa förutsättningarna för fortsatta tillväxt. Samtidigt får du möjligheten att bredda ditt professionella nätverk med både externa och interna kontakter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta nära Clinical Supply Chain Manager och tillsammans säkerställa att leveranskedjan flyter på. Detta kommer bland annat innebära:
  • kontrollera och övervaka lager
  • följa upp leveranser och förseningar
  • administrera den dokumentation som krävs, exempelvis temperaturkontroller
  • se till att transporten når önskad destination och löser problem längs vägen
  • hantering av överskott och End of Life produkter
  • ha kontakt med externa parter internationellt och nationellt
  • ta fram rapporter månadsvis och utveckla dessa
Tjänsten kan komma att utvecklas och anpassas allt eftersom organisationen expanderar.

Rollen innebär också

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Oncopeptides och tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid 40h/v med flexibla arbetstider, men det är önskvärt att du är på plats måndag till fredag mellan kl. 9.00-16.00. Tänkt start är omgående. Du kommer sitter i fräscha och trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av logistik i läkemedelsbranschen som gett dig en god förståelse för att nu ta dig an en roll med mer ansvar. Detta innebär att du förstår hela logistikkedjan från tillverkning till leverans av läkemedel och kylvaror för att effektivt kunna agera och lösa problem. Du trivs att arbeta i en miljö där beslut snabbt kan förändras och du kan enkelt skapa en egen struktur i detta. Du gillar att arbeta självständigt och proaktivt för att ligga steget före när problem och utmaningar uppstår. Du har en god samarbetsförmåga och som person är du serviceminded, flexibel och driven i ditt arbete. Då du kommer jobba med löpande dokumenthantering behöver du ha god kunskap i Excel, Word och ERP. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationella kontakter, bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt vara flytande både i tal och skrift, i svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech