Agil Coach - Verksamhetsutvecklare

Agil Coach - Verksamhetsutvecklare

Vill du jobba på ett Sveriges bästa bolag inom agil transformation?

Som Agil coach, verksamhetsutvecklare och utbildare på Onbird får du användning av din kreativa ådra när du hjälper företag i förändring

Till Onbird rekryterar vi nu en Agil coach, verksamhetsutvecklare och utbildare som vill vara med på deras tillväxtresa. En resa som präglas av glädje, engagemang, kreativitet och kvalitet.

”Tror du som Onbird att organisationer idag sitter på en mängd outnyttjade förmågor?”

Låt oss presentera ett entreprenörsdrivet företag som brinner för att lösa kundens utmaning och till deras hjälp har de verktyg i form av kunskap, produkter och lösningar. De har kompetens inom, och använder sig av, ramverk som Agile, DevOps, Lean IT och ITSM. Verktygen är dock inte målet och de kallar detta för ett agnostiskt förhållningssätt till ramverk. De utvecklar kunden för att finna lösningen.

Rollbeskrivning

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning hos olika typer av kunder. Fokus ligger på bred verksamhetsutveckling för att stödja kunders agila och digitala transformationer, såväl som förvalta och utveckla existerande drifts- och förvaltningsarbete. Uppdraget kan handla om IT-strategier såväl som utveckling av servicedeskar, digitala transformationer i större skala, och agil utveckling i mindre team.

Då Onbirds förhållningssätt till ramverk är agnostiskt så måste inte du nödvändigtvis vara certifierad men ha god erfarenhet av ett eller flera ramverk.

De certifierar även själva inom olika ramverk.

Du kommer arbeta med både konsulting och utbildning av olika slag. Onbirds metoder och leveranser innehåller traditionell konsulting, utbildningar, workshops och affärssimuleringar med fokus på enkla, jordnära lösningar helst helt utan PowerPoint. Med grafisk facilitering, dialog och aktivering av deltagare levereras mest värde till kunderna.

Det är naturligt för alla medarbetare att vara aktiv i kundkontakt och utveckla affärer. De tror dock mer på att bygga långsiktiga relationer med sina kunder, och vara lyhörda på efterfrågan av tjänster från nya kunder, än kalla samtal.

För att lyckas i denna roll:

Som medarbetare ses du som mer än bara en debiterbar resurs. Dina kunskaper och erfarenheter vill Onbird också dra lärdom och nytta av. Du blir därför en viktig spelare i teamet och arbetet med att utveckla företaget.

Hos kollegorna har egenskaper som energi, engagemang, professionalism, kommunikation, punktlighet i leverans och leva som dom lär, varit framgångsfaktorer.

Du ska vara bekväm med att sälja, marknadsföra och förklara nyttan av deras tjänster, både till existerande kunder såväl som nya.

Du ska också trivas i en miljö som är familjär och prestigelös. Eftersom miljön dessutom är till större delen på remote och online behövs en stark förmåga till självledarskap.

Låter detta intressant?

Onbird Services AB har valt att genomföra denna rekrytering tillsammans med NXT Interim & NXT Rekrytering, kontaktperson jesper.freymorin@nxtinterim.se

och annika.svanstrom@nxtinterim.se

Vi tar in kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen!

Om Onbird

Onbird bildades 2006. Vår vision nu som då att IT är en strategisk tillgång för verksamheten. För att kunna inta och bibehålla denna position så tarvas kontinuerliga förändrings- och förbättringsprocesser inom IT. Ständig förändring blir därmed en realitet. Onbirds uppdrag i dag är att hjälpa organisationer utveckla sina förmågor och realisera effektiv förändring inom IT.

Vårt arbete omfattar kunskapsområden såsom Agilitet, DevOps, ITIL/IT Service Management samt Lean IT. Våra tjänster består av förändringsledning, projektstyrning, utbildning och affärssimulering. Företagets anställda har förutom praktisk erfarenhet från chefs- och linjebefattningar inom IT-organisationer även certifiering inom Lean, DevOps, Agilitet, ITIL och projektmetodik. De representerar både praktisk och teoretisk erfarenhet, med god förmåga att utveckla och driva kundorienterade IT-organisationer.

Sökord: Agile, Devops, Lean, ITIL, it-project, project manager, scrummaster, scrum master, produktägare, product owner
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (42 dagar kvar)