Löneansvarig OmsorgsCompagniet

Löneansvarig OmsorgsCompagniet

OmsorgsCompagniet växer över hela landet och vi söker nu efter förstärkning till vårt huvudkontor i Stockholm. Vi har i nuläget behov av en Löneansvarig för våra 15 bolag inom koncernen.

Vi söker efter en medarbetare som gillar struktur, ordning och reda och som alltid har en god servicenivå gentemot kollegor, kunder och samarbetspartners. Vidare tror vi att du som person är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt öga för detaljer i kombination med ett gott samarbete gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Vi ser även att du bör vara flexibel och kan tänka dig att utföra andra arbetsuppgifter vid arbetstoppar för att stötta resten av teamet som tillsammans med dig består av 5 personer.

Vi ser att du som söker har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Har Du erfarenhet från olika affärs- och lönesystem är det meriterande. Idag hanterar vi lönerna i Hogia Personal och Hogia lön + men utvecklingen går mot mer integrerade system som t.ex. Fortnox.

Arbetet med lön består av att ansvara för lönehantering med tillhörande pensions- och avtalsförsäkringar för ungefär 700 anställda, gällande både tjänstemän och kollektivanställda. Det innebär att lön görs både manuellt och via filinläsning från system som t.ex. TIDVIS. Du kommer även göra själva lönekörningen en gång per månad i sex av koncernens bolag. Kontakt med olika myndigheter ingår även i tjänsten.

Du rapporterar direkt till VD/ Ekonomichef för bolagen inom koncernen.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar förtroendearbetstid, erbjuder kompetensutveckling och friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar individuell lönesättning men ansökan skall innehålla lönekrav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://oc.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (41 dagar kvar)