Kundansvarig fastighetsförvaltare

Kundansvarig fastighetsförvaltare

OmsorgsCompagniet förvaltar egna och förhyrda fastigheter inom koncernens bolag.

Vi förvaltar och utvecklar koncernens fastigheter till exempel hyreslägenheter, lägenheter inom affärsområdet Individ & Familj över hela landet.

Hos oss får du goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare.

Vi söker nu en kundansvarig fastighetsförvaltare till ett fastighetsområde bestående främst fastigheter i Stockholm men även andra delar av landet.

Arbetsuppgifter
Som kundansvarig fastighetsförvaltare har du i huvudsak fokus på kundrelation, ekonomi och avtalsfrågor. Du arbetar för att skapa goda relationer med dina hyresgäster. Dina närmaste kollegor är ledning och verksamhetschefer för olika typer av boenden, vilket innebär att du kommer att ha flera viktiga kontaktytor inom ditt fastighetsområde. Som kundansvarig fastighetsförvaltare är du den som alltid har det ekonomiska perspektivet och kundperspektivet. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för hyresavtal och arbete med budget och prognos avseende intäkter, kostnader samt investeringsbudget. Du sammanställer information och skriver beslutsunderlag för exempelvis investeringsbeslut.

Ett av våra viktigaste mål är nöjda kunder och alla våra medarbetare behöver arbeta kundfokuserat. I denna tjänst är det extra tydligt och vi ser att en avgörande framgångsfaktor är förmågan att vara lyhörd för kundernas perspektiv samt mycket proaktiv i kommunikation och service. Du är den som ska kunna analysera situationer och förmedla så att kunderna får informationen på sina villkor.

Konkreta exempel på arbetsuppgifter som ingår:
  • Ansvara för hyresavtal - bevakning, nytecknande, omförhandling, uppsägningar
  • Besiktning
  • Underhållsbehov
  • Beställning av förbättringsarbeten
  • Utrustning/ möblering m.m.
  • Dialog och möten med kunder inom ditt område
  • Utveckling av processer och rutiner inom ditt ansvarsområde
Kvalifikationer
Vi söker dig har relevant utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer är motsvarande. Du behöver flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning, god erfarenhet av hyresjuridik och hantering av hyresavtal liksom av erfarenhet inom fastighetsekonomi och arbete med budget, uppföljning och av att använda ekonomisystem och fastighetssystem. Vidare behövs kunskap inom hyresjuridik, god svenska i tal och skrift samt övergripande kunskap om fastigheters teknik och uppbyggnad. Önskvärt är också att du till exempel har arbetat med offentlig upphandling.

Denna tjänst innebär kommunikation med många olika intressenter för vilket du behöver mycket god samarbetsförmåga och tydlig pedagogisk förmåga att förmedla budskap. Därutöver behöver du vara serviceinriktad samt en trygg och stabil person.

Vi erbjuder
Du får stora chanser att vara med att bygga upp ett ny avdelning inom koncernen och får chansen att sätta din prägel på hur driftentreprenaden utvecklas.

Arbetet ger dig stora möjligheter till professionell utveckling och stort eget ansvar. Inom OmsorgsCompagniet råder det en nybyggaranda där positiv stämning, god samverkan och professionellt utbyte sker mellan arbetskamraterna.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag.

Övrigt
Vi tillämpar individuell lönesättning men ansökan skall innehålla lönekrav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://oc.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (36 dagar kvar)