Distributionselektriker/ montör till Omexom

Distributionselektriker/ montör till Omexom

Jobba i en framtidsbransch!

Vill du hjälpa oss att förbättra och förstärka elnätet inför framtiden? Se till att alla i Sverige får fortsatt tillgång till hållbar och tillförlitlig elförsörjning? Och samtidigt bidra till att minska koldioxidutsläppen i vårt samhälle och öka tillgången på förnybar energi?

Energiomställningen är den största samhällsförändringen sedan den industriella revolutionen, och som anställd hos oss är du med och driver den.

Våra team hjälper energiproducenter, nätägare och utvecklare av infrastruktur att välja smarta lösningar i ett snabbrörligt energilandskap. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem, belysning och elbilsladdare (EV-charging).

På Omexom är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du kan bibehålla balansen mellan arbete och fritid. Självklart ingår även en rad förmåner, med fokus på bland annat hälsa och trygghet.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa i den pågående energiomställningen.

Vi söker flera distributionselektriker/montörer till flera orter i Sverige.

Rollen som distributionselektriker/montör

Tjänsten som distributionselektriker/ montör kan omfatta arbete i våra drift- och underhållsavtal eller i projektform. Som montör i drift- och underhållsavtal arbetar du bland annat med service på befintliga kabel- och luftledningar på uppdrag av våra beställare. Det kan även innebära att du arbetar som belysningsmontör i våra belysningsprojekt i södra Sverige. Arbete i projektform innebär utbyggnad av kabel- och luftledningar. Arbetet som montör kan även innebära att du jobbar med montage av ställverk och transformatorstationer.

Du kommer arbeta i ett team med andra montörer, beredare/projektörer, maskinister samt projektledare. Vi är ett gott team som utvecklar oss ständigt och ser därför positivt på om du bidrar med innovativa lösningar till vår verksamhet. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd ute i fält. Tjänsterna är placerade vid våra kontor i Stockholm, Örebro, Karlstad, Eksjö, Göteborg eller Malmö. Du utgår ifrån hemmet och för vissa tjänster är det även aktuellt med beredskap eller resor med övernattningar i tjänst.

Vem är du?

Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som installations-/ distributionselektriker är starkt meriterande. Vi ser även fram emot ansökningar från dig som kanske snart är färdigutbildad, precis tagit examen, eller har erfarenhet ifrån anläggningsarbete. Du kommer att få möjlighet att gå vårt interna utbildningsprogram till distributionselektriker/montör, via Omexom Institute.

Du har en god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.

Hos oss är säkerheten alltid nummer ett, vi tror därför att detta är en självklarhet även för dig. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder och underentreprenörer. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade. På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.
  • Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
  • Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi arbetstidsförkortning och flexibla arbetstider.
  • Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling.
  • Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet.
Hur ansöker du? Vi välkomnar din ansökan senast den 30 september. Vi går löpande igenom alla ansökningar. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Mejla dina frågor till hr@omexom.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Vill du veta mer om oss? Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. VINCI Energies är ett franskt företag som består av närmare 84 000 anställda i 55 olika länder. Läs mer om oss på https://www.omexom.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (15 dagar kvar)