Produktionsledare anläggning till Omexom

Produktionsledare anläggning till Omexom

Jobba i en framtidsbransch!

Vill du hjälpa oss att förbättra och förstärka elnätet inför framtiden? Se till att alla i Sverige får fortsatt tillgång till hållbar och tillförlitlig elförsörjning? Och samtidigt bidra till att minska koldioxidutsläppen i vårt samhälle och öka tillgången på förnybar energi?

Energiomställningen är den största samhällsförändringen sedan den industriella revolutionen, och som anställd hos oss är du med och driver den.

Våra team hjälper energiproducenter, nätägare och utvecklare av infrastruktur att välja smarta lösningar i ett snabbrörligt energilandskap. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem, belysning och elbilsladdare (EV-charging).

På Omexom är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du kan bibehålla balansen mellan arbete och fritid. Självklart ingår även en rad förmåner, med fokus på bland annat hälsa och trygghet.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa i den pågående energiomställningen.

Rollen som produktionsledare anläggning

Som produktionsledare arbetar du med anläggningsprojekt som moderniserar vårt elnät. Du ansvarar för daglig planering, ledning och fördelning av resurser. Du hanterar kunder i större och mindre anläggningsprojekt samt har ekonomiskt ansvar för tilldelade uppdrag. För att uppnå avdelningens mål i både utförande mot kund samt våra lönsamhetsmål behöver du arbeta effektivt med projektstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering.
  Vem är du?

  Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning i anläggningsprojekt. Utbildning inom ledning och ekonomi är meriterande.

  Vi ser att du som person är lösningsfokuserad, noggrann och strukturerad. Du har god kommunikationsförmåga och stor lyhördhet, du har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav då besök ute i fält kommer att vara vanligt förekommande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

  Vad erbjuder vi?

  Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade. På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.
  • Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
  • Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi arbetstidsförkortning och flexibla arbetstider.
  • Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling.
  • Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet.
  Hur ansöker du? Vi välkomnar din ansökan senast den 16 januari 2023. Vi går löpande igenom alla ansökningar. Uppfyller du kravprofilen och vill du veta mer om tjänsten? Mejla dina frågor till hr@omexom.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl på grund av GDPR.

  Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

  Vill du veta mer om oss? Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. VINCI Energies är ett franskt företag som består av närmare 84 000 anställda i 55 olika länder. Läs mer om oss på https://www.omexom.se/
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi är Omexom Sverige - en del av VINCI Energies.

  Omexom Sverige är en del av ett globalt expertnätverk som finns i 56 länder, på fem kontinenter - i alla typer av miljöer. Vi har på så vis tillgång till omfattande global expertis och innovationskraft.

  Dagens globala energisektor är i konstant förändring; under de kommande 5 åren förväntar vi oss att det kommer att ske mer i energisektorn än vad det har gjort de senaste 50 åren. Vi hjälper energiproducenter, nätägare och utvecklare av infrastruktur att välja smarta lösningar i ett snabbrörligt energilandskap.

  Omexom.se