Teknikkonsult

Teknikkonsult

Teknikkonsult inom konstruktion
Då Omecon AB fått flera spännande uppdrag söker de nu ytterligare en konsult! Har du en bred kompetens och bakgrund inom konstruktion? Är du en person som är driven och trivs med att ta egna initiativ? Hos Omecon finns möjlighet att ta dig an varierande uppdrag hos olika kunder, både stora och små.

Arbetsuppgifter

Som teknikkonsult kommer du själv att bestämma vilka projekt du tar vill ansvara för och du kommer att driva projekten från början till slut. Du blir en del av den befintliga gruppen i Stockholm som idag består av 18 konsulter. Du kommer både att utgå från kontoret på Kungsgatan i Stockholm och ute hos kund.

I rollen ingår bland annat:
  • Konstruera och projektleda från idé till färdig produkt
  • Ansvar för hela projektet
  • Ta fram 2D ritningar i CAD-programmet SolidWorks
  • Kundkontakt och utveckling av kundsamarbeten
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har en bred erfarenhet och kunskap inom konstruktion. Du har tidigare erfarenhet från att driva projekt från start till mål och i dessa projekt har du varit ansvarig för konstruktionen. Du har en vana att arbeta med olika material såsom stålplåt, gjutgods, gummi, plats osv. Det är starkt meriterande om du är utbildad civilingenjör. Du har erfarenhet av CAD-program, gärna SolidWorks, som Omecon främst arbetar med. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska i tal och skrift. Det är en fördel om du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och nyfiken. Du är ansvarstagande och något av en entreprenör. Du är kreativ och kommer med nya idéer, förslag och initiativ. Du är kundorienterad och duktig på att bygga relationer. Du är kommunikativ, lyhörd och förtroendeingivande och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden.

Omecon erbjuder dig

Med ett brett spektrum av olika kunder och projekt, får du möjligheten att ta dig an uppdrag som passar just dig. Du erbjuds stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och utveckling. Olika initiativ välkomnas och uppmuntras på Omecon. Tillsammans med kompetenta kollegor har du möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskaper. Du blir en del av ett företag med en familjär och avslappnad känsla, där trivseln och sammanhållning i gruppen är god. Ofta anordnas roliga friskvårdsaktiviteter utanför arbetsplatsen!

Ansök

Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 26 aug 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Omecon AB är specialister på konstruktion och utveckling. Inom företaget finns lång erfarenhet bland personalstyrkan från både stora och små projekt. Spetskompetens finns inom allt från skärande bearbetning och svetsade konstruktioner till formsprutad plast och vacuumformning. Företaget har utvecklat alltifrån bakugnar, fläktkåpor och dammsugare till sportartiklar, lastbilar och ergonomisk utrustning.
Omecon är ingenjörsfirman som hjälper allt från enskilda entreprenörer till globala teknikjättar att utveckla nya produkter eller vidareutveckla befintliga produkter.
Vi är experter på allt som rör mekanikkonstruktion.