Gruppchef till Business Support på Olympus

Gruppchef till Business Support på Olympus

Olympus Medical Systems söker gruppchef till Business Support, Stockholm

På Olympus levererar vi medicinteknisk utrustning i världsklass, och vi brinner för att göra skillnad i människors liv genom att skapa förutsättningar för högkvalitativ och säker patientvård. Nu söker vi en gruppchef till vårt Business Support-team - en bred och spännande roll där du får både utvecklas som ledare och själv bidra hands-on i det dagliga operativa arbetet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Olympus har en positiv utveckling och är ledande i sin bransch i Sverige. Vi ser våra medarbetare som en viktig resurs, vi agerar och vi gör skillnad för att vi bryr oss. Vår omtanke om vår personal går hand i hand med Olympus vision - att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande med hjälp av våra innovativa produkter.

Som gruppchef för Business Support får du möjlighet att leda, utveckla och arbeta tätt med ett team på fyra personer som på sikt kommer att bli en av två huvuddelar i ett större Customer Care-team. Du har personalansvar och ansvar för daglig operativ ledning av gruppen, och på sikt även för det större Customer Care-teamet där även Serviceadministration kommer att ingå. Rollen innebär därför en fantastisk möjlighet att få vara med och göra skillnad i utvecklandet och utformandet av en ny enhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som gruppchef på Business Support har du ansvar för att den dagliga operativa verksamheten flyter på med rätt prioriteringar och du arbetar proaktivt med ständiga förbättringar. Då teamet idag är relativt litet kommer du till stor del delta aktivt i det operativa och arbeta tajt med ditt team över hela ansvarsområdet: orderhantering, avtalsadministration, koordinering av anbud samt lager, logistik och demohantering.

Du kommer även att ha en del kundkontakt i exempelvis leveransfrågor, och du har huvudansvar för att koordinera ärenden mellan Olympus Sverige och Olumpus Shared Service Center i Polen.

Rollen innebär också

Olympus befinner sig i en förändringsfas där vi ska bli än mer konkurrenskraftiga både globalt och lokalt, och i denna roll får du möjligheten att vara med och i högsta grad bidra i denna spännande utvecklingsresa. Olympus sitter i nya och fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande tjänster och som trivs i en roll där du både får utöva ledarskap och i högsta grad delta i det operativa. Du har dokumenterad ledarskapserfarenhet och ett coachande förhållningssätt som gör att du får ut det bästa ur ditt team. Det är även viktigt att du är affärsorienterad och trivs i en föränderlig miljö där man behöver kombinera noggrannhet och struktur med ett pragmatiskt förhållningssätt och prestigelöshet. Vidare är du proaktiv, tar för dig och involverar ditt team i att hitta förbättringar och effektiviseringar i teamets arbetssätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig upphandling (enligt LOU) och av att arbeta med outsourcad part. Kunskaper i SAP är meriterande.

Då du kommer ha löpande kontakt med kollegorna på hela Olympus Sverige samt Olympus Shared Service Center i Polen behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/