Fastighetsskötare för uthyrningsuppdrag

Fastighetsskötare för uthyrningsuppdrag

Om tjänsten

För Olov Lindgrens räkning söker Arena Personal en fastighetsskötare. Du kommer att arbeta i ett team om fem personer i fastigheter belägna på Södermalm. Det aktuella fastighetsbeståndet består av 180 lägenheter. Detta är ett uthyrningsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd av Arena Personal och jobba hos vår kund. Uppdraget beräknas starta i mitten av april och pågå fram till sista augusti.

Arbetet innebär i huvudsak:
Upprätta och vidmakthålla löpande hyresgästkontakter.
Mottagning och hantering av felanmälan samt återrapportering till hyresgästerna.
Ansvara för att hålla rent och snyggt med kvalitét.
Trädgårdsarbete

Som fastighetsvärd deltar du i ett team som arbetar tillsammans för hyresgästernas bästa, men också med eget ansvar för fastigheter som representant för hyresvärden. Du ansvarar för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av tekniska installationer och viktiga funktioner inom fastigheterna samt enklare reparationer.

Arbetstider är 7-16 måndag till fredag.

Din profil

Vi söker dig som är arbetsvillig, prestigelös och är en lagspelare. Vi ser helst att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Vidare ska du vara praktiskt kunnig, ordningsam, kreativ och ha hög servicekänsla. Du är engagerad och har en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter med förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara utåtriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.