Olov Lindgren rekryterar nu fastighetsvärd för arbete i Tensta, Rinkeby

Olov Lindgren rekryterar nu fastighetsvärd för arbete i Tensta, Rinkeby

Om tjänsten

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 80 anställda som förvaltar 111 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Värdegrunden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen stolthet, engagemang, glädje och ansvar. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal. Läs mer på www.olovlindgren.se

Som fastighetsvärd deltar du i ett team som arbetar tillsammans för hyresgästernas bästa, men också med eget ansvar för fastigheter som representant för Olov Lindgren. Du ansvarar för tillsyn, inre- och yttreskötsel, trädgård och felavhjälpande underhåll av tekniska installationer samt enklare reparationer.

Arbetet innebär i huvudsak:
 • Upprätta och vidmakthålla löpande hyresgästkontakter.
 • Mottagning och hantering av felanmälan samt återrapportering till hyresgästerna.
 • Ansvara för att hålla rent och snyggt med kvalitet.
 • Beställa och göra utförande- och fakturakontroller av både entreprenörer och interna tjänster.
 • Utföra om- och avflyttningsbesiktningar.
 • Skötsel av utemiljön, såsom trädgårdsskötsel och gräsklippning.
 • Medverka vid underhållsplanering, myndighetsbesiktningar och energideklarationer.
 • Dokumentera genomförda besiktningar och i dialog med förvaltaren se till att åtgärder vidtas till följd av besiktningar.
Din profil
 • Utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Utbildning inom trädgårdsarbetare eller några års erfarenhet från skötsel av utomhusmiljö
 • Goda kunskaper i Office-paketet och vana att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel.
 • Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
 • B-körkort.
Du som söker ska vara praktiskt kunnig, ordningsam, kreativ och ha hög servicekänsla. Du är engagerad och har en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter med förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara utåtriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga och tycka om att vårda sociala kontakter med hyresgästerna.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Olov Lindgren AB med Arena Personal. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.arenapersonal.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Start hos Olov Lindgren AB sker i november/december 2018.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Bahlenberg, sara.bahlenberg@arenapersonal.com eller på 072-374 90 23.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss