Driftorganisationen inom Olov Lindgren AB ansvarar för företagets fastigheter i Stockholm.

Vi söker nu drifttekniker för att utöka energi- och optimeringsarbetet samtidigt som vi förstärker vårt fokus på inomhusklimat och driftsäkerhet.

Rollen:
Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med övriga i "driftteamet" för att lokaler och bostäder håller god inomhuskomfort och att fastigheternas energiförbrukning optimeras. Du blir också en viktig kugge i företagets arbete med budget och underhållsplanering och har ett nära samarbete med företagets förvaltare och fastighetsvärdar.

Du utgår från vårt kontor i Västberga men har hela Stockholm som arbetsfält.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Ansvara för den dagliga driften och skötseln i samarbete med våra fastighetsvärdar
· Stötta förvaltare och fastighetsvärdar i teknikfrågor
· Löpande arbete med optimering och uppföljning av energi- och vattenförbrukningsfrågor
· Förebyggande drift och underhållsarbete
· Felavhjälpande underhållsarbete
· Medverka i budget- och planeringsarbetet gällande fastighetsunderhåll

Vem är du?
Vi söker någon med ett stort intresse och erfarenhet av fastighetsteknik, gärna inom drift. Du har kunskap och systemförståelse inom VVS, styr & regler, ventilation, el samt energi. För att komplettera "drift teamet" är en djupare kunskap inom ventilation meriterande. Du har en fastighetsinriktad gymnasieutbildning med relevant påbyggnad eller motsvarande som grund samt några års erfarenhet av en liknande roll. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Det är mycket viktig att du är serviceinriktad, du är många gånger företagets ansikte utåt och kontakter med hyresgäster och fastighetsvärdar ingår i det dagliga arbetet samtidigt som du har stora möjligheter att planera ditt arbete själv.

Vad får du?
Olov Lindgren AB har i nu 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som drifttekniker har du en central roll i företagets energiarbete.

Din ansökan
Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via mail till fredrik.olofsson@olovlindgren.se. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Fredrik Olofsson på telefon 08-690 25 96.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Olofsson
Telefon 08-6902500
Email Mejla Fredrik Olofsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 80 anställda som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Värdegrunden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen stolthet, engagemang, glädje och ansvar. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal.
Läs mer på
www.olovlindgren.se och se filmen om företaget på webbplatsen eller på Youtube.