Sälj- och marknadskoordinator till Nybergs Deli

Sälj- och marknadskoordinator till Nybergs Deli

Få saker förenar, värmer och inspirerar som riktigt god mat. Att få sitta vid ett välfyllt bord med familjen eller goda vänner och njuta av något hemlagat – till vardags eller fest, är nog det bästa som finns. I alla fall om du frågar oss på Nybergs Deli. Vi är Sveriges femte största köttföretag och ett matälskande familjeföretag med lång historia, erfarenhet och tradition. Vi är marknadsledande på julskinka och fläskytterfilé och gör under 2018 en storsattsning på veganskt sortiment. Vi har bestämt oss för att bli ett riktigt bra företag inom matmarknaden. Vår ödmjukhet förbjuder det men vi ska bli bäst.

Nu söker vi en Sälj- och marknadskoordinator som vill vara med på vår resa.

Rollen
Som Sälj-och marknadskoordinator kommer du att arbeta tätt ihop med försäljningsledet och rapportera direkt till vår ffärsområdeschef. Du kommer arbeta brett med försäljning och marknadsfrågor.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att bistå vårat säljteam med marknad och säljmaterial. Genom våra olika kanaler (webb, sociala medier, email) kommunicerar du med våra kunder i samarbete med övriga kollegor på Nybergs Deli. Vidare kommer du att arbeta tätt ihop med våra externa marknadsbyråer.

Du kommer arbeta självständigt, vara modig och ta beslut likväl som du är en lagspelare, kan se helheten och förstå affären. Du ska hitta lösningar före andra ser problemet.

Tjänsten är
placerad i Johanneshov.

Arbetsuppgifter
- Löpande sälj- och marknadssupport till vårt säljteam genom att koordinera aktiviteter samt ta fram strategier, material, rapporter mm.

- Utforma pressreleaser, nyhetsbrev mm

- Underhålla och uppdatera vår webb och sociala medier

- Uppdatera/underhålla kund och prisregister i affärssystemet

- Koordinera och ansvara för mässaktiviteter

- Hålla i kontakter avseende trycksaksbeställningar mm.

- Bevakning och dokumentering av företagets omvärldsbevakning

Kvalifikationer
Vi ser att du har relevant akademisk utbildning inom marknadsföring samt att du har arbetat brett med både marknads och försäljningsfrågor i liknande bolag.

Du har ett stort digitalt fokus och har gedigen erfarenhet av kampanjplanering och marknadsföring. Du är van vid att arbeta med budgetansvar och är trygg i din yrkesroll. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och andra administrativa verktyg och program.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetat i affärssystemet Jeeves samt i dagligvaruhandeln.

Personliga egenskaper
Din personlighet präglas av noggrannhet, ordning och reda. Du brinner för kundrelationer och vill alltid göra det lilla extra. Du är van att arbeta i rätt tempo och kan hålla deadlines.

Du är resultatinriktad, driven och har förmågan att utveckla nya arbetssätt på ett innovativt sätt. Vi ser även att du är en initiativrik person som har lätt för att prioritera, fokusera på lösningar och möjligheter samt är serviceinriktad med förmågan att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners.

Tycker du om att arbeta i ett entreprenöriellt företag samtidigt som du brinner för mat? Då kommer vi att trivas ihop! Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Arnersten
Email Mejla Susanne Arnersten
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nybergsdeli.se
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olle Nyberg Chark AB är ett familjeföretag i tredje generationen med anor från 1920-talet, då Allan Andersson startade sitt första företag i köttbranschen. Idag är det barnbarnen Christer Andersson, Niklas Söderlind och Katarina Hellsén Jarvin som driver företaget under varumärket Nybergs Deli. Mycket har ändrats sedan 1920-talet, inom djurhållningen, livsmedelsbranschen, på våra matbord och på Olle Nyberg chark AB. Men det kompromisslösa kvalitetstänkandet lever kvar. Det gör även känslan och respekten för hantverkskunnandet som krävs att producera smaksäker mat. Under 2018 tar vi steget vidare och lanserar våra första veganska produkter!

Vår vision är Bra Mat till Alla och det innebär att våra produkter har rätt kvalitet, är goda, säkra och stimulerar till en mer varierad kost.