Snickare till Oljibe i Stockholm, Uppsala och Södertälje

Snickare till Oljibe i Stockholm, Uppsala och Södertälje

I rollen som snickare är du en viktig del av våra projekt. Hos oss kommer du in i ett familjärt företag som aktivt satsar på sina medarbetare. Vi har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet som snickare/träarbetare. Som person är du noggrann och professionell i din yrkesroll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är van att arbeta både självständigt och i grupp.

Yrkesbevis, B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Information och ansökan

Ort: Stockholm, Uppsala och Södertälje
Anställning: Heltid

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Emma Ruuhinen (HR-assistent) på emma.ruuhinen@oljibe.se. Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Emma Ruuhinen
Email Mejla Emma Ruuhinen
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://oljibe.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oljibe är ett entreprenadföretag som i nära samverkan med kunden levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler, kontor/hyresgästanpassningar och samhällsfastigheter. Familjeföretaget med anor sedan 1950 omsätter cirka 500 mkr med verksamhet i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi bygger förtroenden.