Driven platschef med erfarenhet av större projekt (50-300 mkr)

Driven platschef med erfarenhet av större projekt (50-300 mkr)

Som platschef på Oljibe är du en mycket viktig kugge med det övergripande ansvaret för projektet och ansvarar både tekniskt och ekonomiskt för projektets genomförande från början till slut. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Du har totalansvar för de projekt som du driver och arbetar nära inköpare/ entreprenadingenjörer, arbetsledare och hantverkare i en dynamisk och spännande organisation. Er gemensamma uppgift är att jobba efter utsatta ramar och se till att alla beställarens krav uppfylls - att styra projektet effektivt och leda personalen är dina viktigaste uppgifter.

Hos oss kommer du in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling. Vi har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas.

Vem är du?
Som person triggas du av utmaningar och att driva projekt från ax till limpa. Du tycker det är viktigt att alla trivs på arbetsplatsen och du drivs av att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du besitter ett stort tekniskt kunnande, är affärsmässig och drivande.

Du har en bred byggkunskap och erfarenhet från att ha personal och ekonomiansvar samt har god administrativ förmåga.

För att lyckas på denna tjänst ser vi att du är en person med bred erfarenhet från byggbranschen och har erfarenhet av att arbeta i större projekt (50-300 mkr) inom både nybyggnad och ombyggnad. Gärna med inriktning på kommersiella fastigheter, kontor, labb-/forskningslokaler, skolor och industrier. Erfarenhet av samverkansentreprenader/partnering uppdrag och komplexa projekt är meriterande.

God datavana och körkort är ett krav. Vidare är du van av att arbeta strukturerat i ett projekthanteringsverktyg (t.ex. Byggsamordnaren).

Vi erbjuder
Här på Oljibe erbjuds du en plats i en organisation med stor delaktighet, frihet under ansvar, varierande och intressanta projekt, kompetensutveckling, goda karriärmöjligheter samt möjlighet till förmånsbil. Detta är bidragande orsaker till varför vi har så många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är ett företag som utvecklas med våra anställda och vi är övertygade om att hårt arbete och att ha kul på jobbet går hand i hand. Vi tror också att man mår bra av att sätta heder i sitt yrke och att vara stolt över det man är duktig på. Våra ambitioner för dig som jobbar här är höga. Och vi tror att du vill utnyttja det för att växa och utvecklas hand i hand med företaget. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Information och ansökan
Ort: Stockholm
Anställning: Heltid

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till HR-chef, Louise Hartwall Kempe på louise.hartwall.kempe@oljibe.se. Sök redan idag då urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson HR-chef, Louise Hartwall Kempe
Email Mejla HR-chef, Louise Hartwall Kempe
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oljibe är ett entreprenadföretag som i nära samverkan med kunden levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler, kontor/hyresgästanpassningar och samhällsbyggnader. Familjeföretaget med anor sedan 1950 omsätter cirka 500 mkr med verksamhet i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi bygger förtroenden