Vill du ta Olivias framgångshistoria till Stockholm?

Vill du ta Olivias framgångshistoria till Stockholm?

Det är med stor glädje och entusiasm som vi nu letar efter en driftchef för vår första Olivia-restaurang i Stockholm, Olivia Medborgarhuset.

Olivia har haft en enorm framgång och tillväxt sedan öppningen av den första Olivia-restaurangen på Aker Brygge i Oslo 2006. Vårt autentiska italienska kök, i en trevlig och varm atmosfär, lockar en bred publik med hög gästtillfredsställelse.

Medborgarhuset från 1939 kommer att bli en mer attraktiv och tillgänglig mötesplats. Huset blir mer tillgängligt för alla genom en ny gemensam ingång från Medborgarplatsen och nya ingångar från Götgatan och tunnelbaneplanen.

Vi letar efter en erfaren, operativ, energisk och serviceinriktad driftchef som kan ta det övergripande ansvaret för konceptet och driften av vår nya restaurang.

Rätt kandidat brinner för att skapa stora gästupplevelser och utveckla varje anställd för att nå sin fulla potential.

https://www.youtube.com/watch?v=VPYDMAg-8g8

Olivia kräver en stark, resultatorienterad, närvarande ledare, som är bra på att kommunicera och vågar sätta hög standard för både sig själv och teamet. Du kommer att ansvara för rekryteringen av ett stort team tillsammans med Country Manager, restaurangchef och kökschef innan du öppnar, vilket förväntas vara i oktober / november 2020.

Olivias värderingar är informella, proaktiva, passionerade och professionella. Vi använder våra värderingar aktivt och det genomsyrar hela organisationen. Det är dessa värderingars kvalitéer vi letar efter hos nya anställda, hur vi vill upplevas av våra gäster och varandra som kollegor. Vi strävar efter visionen '' du kommer inte närmre Italien '', det kännetecknar vem vi är. Vi brinner för god italiensk mat och viner samt goda gästupplevelser.

Ditt ansvar: Personen vi söker får det övergripande ansvaret för Olivia Medborgarhuset. Inklusive koncept, drift, resultat och personalansvar. Det handlar om varierande och utmanande arbetsuppgifter där allt handlar om att ge goda gästupplevelser. Förmågan att motivera och skapa entusiasm för vår autentiska italienska mat- och vinkultur, samt skapa en tydlig ram och effektiva rutiner är centrala. Som ett resultat är det en förutsättning att man är tillräckligt närvarande i tjänsten och kan se - och implementera - vad som krävs för att säkerställa både god personal- och gästupplevelse, en effektiv drift och ekonomiska resultat. Du måste se till att du alltid har anställda med rätt Olivia-värderingar och anda för att säkerställa de bästa matupplevelserna.

Du kommer också att ansvara för att arbeta med leverantörer, kontrollera kostnader och minimera avfall.

Driftchef Olivia Medborgarhuset svarar till Country Manager Sverige, Yalda Ghaeny.

Meriterande kvalifikationer:
  • Solid och relevant management erfarenhet från restaurang / F&B i Stockholm
  • Erfarenhet av att arbeta i koncept med högt gästtryck
  • Förståelse och kunskap om italiensk mat- och vinkultur
Passar beskrivningen in på dig? Då ser vi fram emot att få din ansökan!

Frågor kan skickas til yalda@olivia.no eller tlf. +47 92070579
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.oliviarestauranger.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OLIVIAS AMBITION ÄR ATT ERBJUDA DE ALLRA BÄSTA SMAKUPPLEVELSERNA FRÅN ITALIEN

Genuin italiensk mat i modern miljö med service och personal som utstrålar gemenskap och arbetspassion samt duktiga och lekfulla kockar - precis som i en italiensk familj.

Olivia slog upp dörrarna första gången i Oslo i 2006, med en restaurangmeny som senare har blivit kärnan i alla Olivias restauranger; stenugnsbakad, tunn pizza, klassiska pastarätter, antipasti, sallader, soppor, kött och klassiska italienska desserter. Det italienska köket värdesätter få, men riktigt bra råvaror och detta har vi självklart anammat.

Oavsett var någonstans du väljer att besöka oss, så kommer du att få samma trevliga restaurangupplevelse med närvarande och kunskapsrika servitörer, duktiga kockar, informell stämning och gemytlig miljö. På så vis har vi hämtat det allra bästa från Italien.