Azure Specialist

Azure Specialist

Har du kunskaper inom Azure infrastruktur och säkerhet? Vi söker nu dig som vill ta en betydande roll som Azure Specialist hos Oleter Group. Låter det intressant? Skicka in din ansökan!

Om rollen
I rollen som Azure Specialist hos Oleter Group kommer du ingå i ett team som arbetar med infrastruktur, utveckling, och förvaltning av system och applikationer inom Azure-plattformen. Tillsammans arbetar teamet med att utveckla den interna miljön och ni säkerställer att verksamhetens IT-krav möts.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Azure molnmiljö och dess tjänsteportfölj. Vi ser att du har ett driv att utveckla företagets befintliga lösningar och även driva din egen utveckling inom området. Du får ta mycket eget ansvar samtidigt som arbetet sker tillsammans med kompetenta och prestigelösa kollegor. Oleter Group utvecklar flera av sina digitala lösningar och därmed finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill bygga dig en karriär inom området.

Önskvärda kvalifikationer
Du har erfarenhet av Azure-administration och har arbetat med utveckling och förvaltning av tjänster i Azure. Du har arbetat med uppsättningar inom området och har kunskaper inom nätverk, säkerhet och dess infrastruktur. Du finner ett intresse i molnlösningar och känner stort engagemang i att verka i en snabbföränderlig miljö.
  • Erfarenhet av design av moln- och hybridlösningar inom Microsoft Azure
  • Kunskaper och erfarenheter inom nätverk, säkerhet, virtualisering och identitet
  • Proaktivt arbete med Azure AD, MDM/Intune, DNS, GPO, etc.
  • Du talar och skriver på svenska samt engelska
Det är meriterande om du har certifiering inom området.

Din ansökan
Om du uppfyller våra förväntningar och om du tycker tjänsten är intressant så rekommenderar vi dig att skicka din ansökan idag via denna annons så tar vi det därifrån!

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Oleter Group. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med provanställning om sex månader. Mer information ges vid ev. intervju och vi intervjuar kandidater löpande.

I den här rekryteringen samarbetar Oleter Group med oss på Acely. Vid frågor om rollen, vänligen kontakta ansvarig Talent Acquisition Manager, Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@acely.se

Om Oleter Group
Oleterkoncernen, med Oleter Group AB som moderbolag, erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice.

I Sverige ingår Ocab som är rikstäckande inom sanering- och avfuktning, Stahrebolaget och JT Sanering med sanering- och avfuktning i Mälardalen respektive Småland och Blekinge, samt Planea som erbjuder kvalificerat konsultstöd för planering och utveckling av fastigheter. I Norge finns Frøiland Bygg Skade representerat över hela landet och erbjuder sanering och tjänster inom återställande och uppbyggnad och i Danmark erbjuder Trinava Skadeservice sanering och avfuktning i en rikstäckande organisation.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet - Engagemang - Hållbarhet.

Om Acely
Acely är ett bolag specialiserade på rekrytering, konsulter och kompetens inom IT och Tech. Med en kombination av våra egna konsulter, ett stort konsultnätverk och med kunden i fokus har vi sedan 2012 framgångsrikt hjälpt företag och organisationer med konsulttjänster och utveckling för en digital värld.

Vi levererar kompetens och är en förstärkning i våra kunders organisation både för korta och långa uppdrag. Hos oss hittar ni kompetens inom IT-support, IT-infrastruktur, systemutveckling, digitalisering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar i hela Sverige med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm.

Vår framgång baseras på vår förmåga att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle för varje kunds verksamhet och behov. På Acely förenas vi alla i ett starkt fokus på kompetens, engagemang, kvalité och människor. Vårt mål är att vara den självklara helhetsleverantören inom IT- och teknikkompetens.

Competence is our business!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Arkitektur, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Acely AB
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (44 dagar kvar)