Vill du arbeta med förändring, människor och det senaste inom fastighets-IT?

Vill du arbeta med förändring, människor och det senaste inom fastighets-IT?

AMF Fastigheter är ett modernt fastighetsbolag som har ambitionen att ligga i framkant. Vi är Sveriges 5:e största fastighetsbolag, med enbart kommersiella lokaler. Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser, och kvarteren runt omkring. Med moderna arbetsplatser, inspirerande handelsplatser, fantastiska taklandskap, unika hotell, restauranger, mötesplatser, innovationshus och mycket mer, vill vi vara med och utveckla Stockholm. Vi lever efter vår vision att vi gör stadsrum där människor vill vara. På AMF Fastigheter försöker vi ständigt spana in i framtiden och ligga steget före genom att tänka utanför de gängse ramarna och utmana oss själva.

Just nu står vi inför en rad nyskapande utvecklingsprojekt och ökade investeringar inom IT-området. Vi söker därför dig som gillar IT, fastigheter och människor till vår IT-avdelning.

I denna roll leder du flera projekt och rör dig obehindrat mellan strategisk/taktisk nivå samtidigt som du hanterar operativa frågeställningar. Projekten du arbetar med syftar mestadels till att införa ny teknik i molnet samt förändring och utveckling i flera av AMF Fastigheters system. Utifrån din roll spelar du en viktig roll för AMF Fastigheters fortsatta IT-utveckling.

Du tillhör en IT avdelning bestående av totalt fyra kompetenta medarbetare och rapporterar till IT-chefen. Teamet agerar som en beställarfunktion och arbetar tillsammans för att säkerställa att vår fortsatta IT-utveckling går i linje med företagets affärsplaner och strategier. Vår framgång bygger på att vi förstår verksamhetens behov och utmaningar och på ett pedagogiskt sätt kan förklara för användarna hur våra IT-lösningar stödjer oss i vår vardag.

Dina dagar består bland annat av att:
  • agera förvaltningsledare för området fastighet
  • ta över initiativ och förstudier från arkitektfunktioner och realisera dem i implementeringsprojekt mot uppsatta mål och business case
  • leda virtuella team/projekt mot uppsatta mål och leveranser
  • agera förändringsledare med ansvar för att driva och koordinera implementeringar i alla dess delar, från teknik till utbildning/utrullning
Personliga egenskaper och erfarenhet

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som vi har och att du är bra på att hitta lösningar som skapar resultat både i stort som smått. Med din erfarenhet och förmåga att se till helheten ser du nya möjligheter inom dina projekts ramar. Du är en lugn och trygg beslutsfattare som vågar stå på dig och driva viktiga leveranser som tar AMF Fastigheter mot uppsatta mål. Samtidigt är du prestigelös och kan samspela med olika roller och professioner.

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga och ödmjukhet, sätter vi stor vikt vid då du har många kontaktytor.

I övrigt ser vi gärna att du har:
  • En gedigen kunskap inom IT
  • Relevant akademisk examen
  • Erfarenhet och intresse av ny teknik och molnbaserade lösningar
  • Flera års erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av leverantörsstyrning, då alla leveranser sker via partners och leverantörer
Det här erbjuder vi

Väljer du att jobba med oss så kommer vi göra allt för att du ska trivas. Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter så erbjuder vi bland annat:

Spännande projekt. Vi skapar stadsrum där människor vill vara - det innebär att du får vara med och utveckla och förvalta projekt i samarbete med Stockholm stad, våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners.

Ett coachande ledarskap. Vi tror på ett självledarskap där alla medarbetare får ansvara för sin egen utveckling med hjälp av coachande chefer och ömsesidig tillit.

Möjligheter att testa och lära nytt. Hos oss utvecklas du i takt med företagets förändrade utmaningar och behov. Det innebär att du har alla möjligheter att testa nytt eller lära dig nya saker.

Flexibel arbetsplats. Ja, vi tror att arbetsplatsen inte alls behöver vara knuten till kontoret. Det kan vara på ett café, ute hos kund eller i en hotellobby. Givetvis är dina arbetsverktyg anpassade utifrån det.

Schysst kontor. Vi sitter mitt i city, på Regeringsgatan. Hela kontoret präglas av att vi utgår från varje individs behov och kompetens. De flesta av oss träffas dagligen på kontoret. Vi gör det för att vi gillar miljön och tycker om att umgås med varandra.

Härliga kollegor. Vi tycker det är kul på jobbet och vi tror att det märks i våra dagliga kontakter.

Läs mer om hur det är att jobba med oss på amffastigheter.se/om-oss/jobba-med-oss

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AMF Fastigheter med Ogunsen Executive Search. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Natalie Jacquet, Seniorkonsult 073-421 79 86 eller Linnea Bolinder, Researchkonsult 076-647 16 01.
Urvalet av ansökningar sker löpande.

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med ca 40 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. AMF Fastigheter utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser samt arbetar aktivt för en levande och aktiv stad. AMF Fastigheters vision är att göra stadsrum där människor vill vara.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ogunsen Executive Search rekryterar framtidens ledare och talanger på högsta nivå - människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Vår vision är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa och utvecklas.

Ogunsen Executive Search är en del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80