Svalner söker Senior skattejurist med intresse för svensk och internationell beskattning

Svalner söker Senior skattejurist med intresse för svensk och internationell beskattning

Är du skattejurist med minst fyra års erfarenhet och med intresse för svensk och internationell företagsbeskattning? Vi växer och söker nu ytterligare en kollega!

På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och vi har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.

Om rollen
Du förväntas att tillsammans med, och under ledning av, delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt inom gruppens verksamhetsområde. Vi arbetar nära våra klienter och i din roll ingår att ha den dagliga kontakten med våra uppdragsgivare. I rollen ingår även att handleda juniora medarbetare och på ett bra sätt delegera ansvar och arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med löpande rådgivning i olika företagsbeskattningsfrågor, exempelvis vid köp och försäljning av bolag och fastigheter, planering och genomförande av omstruktureringar, fondstruktureringar, börsnoteringar, etablering utomlands, boksluts- och deklarationsuppdrag, etc.

Kvalifikationer
Du bör ha deklarations- och transaktionserfarenhet, vara materiellt intresserad och vi förväntar oss att du ska kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. Affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga samt kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov är ett måste. För att komma till din rätt hos oss är du positiv, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor.

Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna och samtidigt ha kul på jobbet? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar Svalner med Ogunsen Executive Search. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Seniorkonsult Anders Dareholt på 070-471 59 09 eller Researchkonsult Christina Singelman på 073-421 79 87.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Skatt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ogunsen Executive Search rekryterar framtidens ledare och talanger på högsta nivå - människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Vår vision är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa och utvecklas.

Ogunsen Executive Search är en del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80