Redovisningsansvarig till Adelis Equity Partners

Redovisningsansvarig till Adelis Equity Partners

Adelis är en aktiv partner för värdeskapande i medelstora nordiska bolag. Adelis grundades 2012 med målet att bli det ledande riskkapitalbolaget med fokus på investeringar i medelstora onoterade bolag i Norden. Sedan 2013, då bolaget reste sin första fond, har Adelis varit ett av de mest aktiva riskkapitalbolagen i sitt segment med 20 investeringar och mer än 60 tilläggsförvärv. Adelis förvaltar idag omkring 10 miljarder kronor. För mer information se www.adelisequity.com.

Nu söker Adelis en erfaren redovisningsansvarig för en självständig roll med ett brett ansvarsområde inom redovisning, bokslut och rapportering. Du rapporterar till CFO som är närmaste chef. I rollen intar du en viktig och ny funktion hos oss där du huvudsakligen kommer att sköta löpande redovisning samt upprätta bokslut för Adelis Equity Partners olika bolag. Till rollen hör även att hantera tillhörande administrativa uppgifter.

Din placering är på kontoret som är centralt beläget på Regeringsgatan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring, kontoavstämningar
  • Månadsrapportering och årsredovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löne- och personaladministration
  • Fakturering
  • Hantering och kontering av leverantörsfakturor
Vem är du?

Du är kompetent och har flera års erfarenhet av bokföring, redovisning, bokslutsarbete, och allmän administration. Vi tror att du idag arbetar som självständigt ansvarig för redovisning på ett mindre bolag alternativt arbetar på redovisningsbyrå. Du älskar att arbeta med redovisning och trivs med att röra dig mellan högt och lågt. Du har en ekonomiutbildning i grunden och är van att arbeta i Excel och moderna affärssystem. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Har du också tidigare erfarenhet av koncerner med en komplex struktur med många legala enheter så är det meriterande.

Som person är du självklart noggrann, strukturerad och ansvarstagande och är van att arbeta flexibelt för att kunna leverera under perioder av hög arbetsbelastning. Du är prestigelös och positiv som person samt trivs i en högpresterande miljö. Du samarbetar bra med andra, men kan samtidigt driva ditt eget arbete framåt. Av naturen är du en analytisk person sam har förmågan att ta egna initiativ.

Vi erbjuder

Vi har en företagskultur som präglas av hög vilja och starkt driv. Vi är ett stabilt företag med god tillväxt och förutsättningarna för en fortsatt framgång är mycket goda. Samtidigt har vi en god arbetsmiljö där arbetstiden är flexibel och där vi har frihet under ansvar. Du kommer dessutom vara omringad av kollegor som är trevliga, professionella och som brinner för det de gör.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Adelis med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Researchkonsult Betty Holmberg på 076-647 16 25 alt Seniorkonsult Natalie Jacquet på 073-4 2179 86. Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under flik uppdrag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ogunsen erbjuder Executive Search samt rekrytering av affärskritisk nyckelkompetens. Utöver rekrytering erbjuder vi även tjänster inom Interim Management samt Teamutveckling.

Ogunsen grundades 2008 och ingår i den börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia AB (etablerat 1993).

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80 E-post: info@ogunsen.se