Processutvecklare IT till AFA Försäkring

Processutvecklare IT till AFA Försäkring

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar.

Inom AFA Försäkring har vi ett starkt kundfokus. Vi arbetar med att förbättra kundupplevelsen och korta ledtiderna i våra leveranser till kund samtidigt som vi försöker hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna för detta. Denna roll är en nyckelperson i detta arbete. Omvärldens accelererande utveckling av teknologier och dess tillämpningar förändrar förutsättningar och möjligheter för såväl individer, företag, myndigheter och organisationer att agera i den s.k. "nya digitaliserade världen".

För AFA försäkring kommer detta innebära att vi skapar gemensamt värde med andra aktörer i partnerskap och samverkan. Vi står inför en högre grad av automatiserade verksamhetsförmågor, en ökad tillgänglighet till digital information samt kommunikation via andra aktörers digitala kanaler. Det är vad vi vill att du med din kompetens hjälper oss att möjliggöra

Vad du kan förvänta dig

Som processutvecklare har du ett nära samarbete med många olika delar av AFA Försäkring och rapporterar till Processledare/gruppchef för Processledning inom avdelning Process- och strategisk utveckling. I gruppen jobbar idag fyra process- och verksamhetsutvecklare. I rollen ingår att arbeta med utveckling av hela AFA Försäkring med fokus på processer tillhörande IT-verksamheten och stöd till chefer inom operationell ledning och styrning inom IT. Du hjälper verksamheten att driva utveckling utifrån såväl interna som externa kunders resa, du håller processperspektivet genom att facilitera och agera konsultativt ute i verksamheten. I rollen ingår också att leda och delta i projekt och arbetsgrupper.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens inom operativ ledning och styrning av IT-verksamheter, datadriven processutveckling och gärna med erfarenhet från systemteori, Lean-filosofin, ITIL, SAFE och/eller DevOps. Du har god förståelse för värdeflödesanalys, analys av takttid, variationsanalys, mätning samt styrning och utveckling av processer.

Du har erfarenhet av projektledning och genom detta en förmåga att på ett pedagogiskt sätt kunna dela med dig av din kunskap till andra, både inom och utanför gruppen/avdelningen.

Det är meriterande med kompetens inom kollektivavtalad försäkring samt förändringsledning och facilitering. Det är även positivt om du har erfarenhet av arbete med automatisering och kunskap om RPA inom tjänstesektorn. Vi söker dig som har förmåga att se både helhet och detaljer. I grunden har du en akademisk examen inom ekonomi eller teknik.

I denna roll är det viktigt att du är positiv, öppen för och medverkar till förändringar. Du drivs av att leverera värde till kunden. Som person är du driven, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Du har hög egen kapacitet och kan leverera eget resultat. Du är utåtriktad, prestigelös och är duktig på att bygga relationer och kontakter på samtliga nivåer i organisationen samt har en stark kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt. Du är också analytisk och har förmåga att strukturera data och omsätta analyser till kommunikativa presentationer för olika målgrupper.

Se mer om oss i nedan film.

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta - dela med dina vänner!

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ogunsen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hendrik Dahlgren på telefon 0704-71 59 03 eller på e-mejl på hendrik.dahlgren@ogunsen.se. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-01-18. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Dahlgren
Telefon 070 471 59 03
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ogunsen Executive Search rekryterar framtidens ledare och talanger på högsta nivå - människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Vår vision är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa och utvecklas.

Ogunsen Executive Search är en del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80