Nordisk Risk Controller till DLL

Nordisk Risk Controller till DLL

DLL har specialiserat sig på tillgångsbaserade finansiella lösningar för tillverkare av utrustning, återförsäljare och distributörer i jordbruk, livsmedel, sjukvård, clean technology, transport, bygg-, industri- och office teknologiindustrin. Vi är verksamma i mer än 35 länder för att göra det möjligt för företag att skaffa och använda de tillgångar de behöver för att bidra meningsfullt till världen. Vårt erbjudande inkluderar leverantörsfinansiering, kommersiell finansiering, livscykel asset management, konsumentkrediter, leasing och factoring. För mer information om vår organisation, besök www.dllgroup.com

Vi söker nu en Nordisk Risk Controller


Rollen


Som Nordisk Risk Controller arbetar du i en oberoende funktion med ansvar för monitorering och rapportering av företagets samtliga risker. Du rapporterar direkt till vår Nordiska VD. I dina huvudsakliga uppgifter ingår att identifiera, analysera, kontrollera och rapportera risker. Du genomför riskanalyser, upprättar månatlig riskrapportering till styrelse och riskkommitté samt slutför och reviderar årsplan för Risk Control.


Din bakgrund


Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete inom finansbranschen eller annan tillståndspliktig verksamhet och har en god förståelse för redovisning och finansiella analyser.

Du trivs att arbeta självständigt och har en god förmåga att driva ditt eget arbete. Samarbete med andra är a och o för dig och du ser fördelarna med att ha en god integration med verksamheten. Du har en relevant universitetsutbildning inom ekonomi/finansiering eller motsvarande. Det ett krav att du talar och skriver svenska och engelska flytande.


Ansökan


I denna rekrytering samarbetar DLL med Ogunsen Executive Search. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hendrik Dahlgren, Seniorkonsult 070-471 59 03 eller Betty Holmberg, Researchkonsult 076-6471625.
Urvalet av ansökningar sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ogunsen erbjuder Executive Search samt rekrytering av affärskritisk nyckelkompetens. Utöver rekrytering erbjuder vi även tjänster inom Interim Management samt Teamutveckling.

Ogunsen grundades 2008 och ingår i den börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia AB (etablerat 1993).

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80 E-post: info@ogunsen.se