Projektsäljare inom textila golv och mattor till Ogeborg

Projektsäljare inom textila golv och mattor till Ogeborg

Mattor och textila golvmaterial erbjuder fantastiska möjligheter till färg, form och design! Ogeborg hjälper inredare, arkitekter och företag att skapa vackra och hållbara kontorsmiljöer på den svenska marknaden. Till teamet i Stockholm söker vi nu en projektledare / säljrepresentant som primärt kommer bearbeta inredningsarkitekter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning, hos Ogeborg.

Välkommen in med din ansökan!

Din roll

Som säljrepresentant / projektledare på Ogeborg är du företagets ansikte utåt. Du har ett fritt arbete där du planerar och formar mycket av din egen arbetsdag. Du utgår ifrån det kombinerade kontoret och showroomet på Södermalm, dit du även bjuder in kunder för att visa sortimentet och olika kundanpassade möjligheter. Vidare bearbetar du befintliga och potentiella kunder, bokar kundbesök, förbereder produktförslag samt deltar i och planerar olika marknadsaktiviteter.

Dina kontaktytor är arkitekter, inredare, möbelföretag, entreprenörer och andra påverkare i en långsiktig sälj- och samarbetsprocess. Ogeborg är kända för att ge sina kunder service utöver det vanliga och i rollen som projektledare / säljare blir du en naturlig samarbetspartner gällande inredningar till kontor och offentliga miljöer. Hos Ogeborg erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du varvar dagar ute hos kund med tid på kontoret tillsammans med ditt team av kollegor.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har arbetat i en liknande roll i ca 3-5 år och kan uppvisa goda resultat. Du har vana av att arbeta i en säljroll B2B och har du branscherfarenhet är det en merit, även om det inte är ett krav. Långa säljprocesser behärskar du väl och vet att med rätt driv och uthållighet når du dina mål. Då Ogeborg rör sig i kreativa miljöer så har även du en kreativ förmåga och ett välutvecklat sinne för material, färg och textil. Vidare har du en god systemvana och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

Som person är du driven, ambitiös och inspirerande. Den vi letar efter är nyfiken, orädd och mycket duktig på att skapa affärsrelationer. Som säljare och samarbetspartner är du engagerad, strukturerad och förtroendeingivande. Din affärsmässighet och ditt resultatinriktade sätt skapar framgångsrika samarbeten.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att du tidigare har haft roller som exempelvis projektledare / säljare / företagsrepresentant / inredningssäljare / projektsäljare eller liknande.

Om Ogeborg

Sedan början av 1960-talet har Ogeborg hjälpt inredare, arkitekter och företag i skapandet av vackra och hållbara kontorsmiljöer på den svenska marknaden. Våra ledord flexibilitet, kvalitet och service genomsyrar hela vår verksamhet i alla dess delar.
Vi älskar det vi gör, är stolta över vår tradition, vårt sortiment och vårt kunnande.
Våra showroom finns i Stockholm och Göteborg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.