Säljare

Offitech AB · Försäljning · 18 nov

Om jobbet

Är du en vinnarskalle? Med ett högt driv & glatt humör? Vill du bli framgångsrik inom försäljning?

OffiTech satsar och söker nu ytterligare affärsinriktade säljare till vårt kontor i Stockholm för försäljning av IT-relaterade dokumentlösningar till företag.

Om dig:
Du har kapacitet att utföra ett energiskt och systematiskt försäljningsarbete, förmåga att arbeta självständigt samt har ett trevligt uppträdande. Utbildning i bransch- och produktkännedom får du inom företaget. Du har en stark egen drivkraft samtidigt har du ett ödmjukt förhållningssätt mot kundernas behov. Du är skicklig på att se detaljerna som utgör helhetsperspektivet, likaså duktig på att förstå dina kunder. Som person är du nytänkande och självgående. Framförallt är du en duktig säljare och serviceminded ut i fingerspetsarna!
Tidigare erfarenhet inom försäljning/telefonvana är ett plus men inget krav.
Idrottsbakgrund är meriterande.

Din arbetsroll:
Arbetet består av att bygga upp din egen kundstock och vårda samarbetet med kunderna på ditt distrikt. Du ansvarar själv över hela affärsprocessen från att boka första mötet till att förhandla och skriva avtal med kunden. En del av arbetet består även av att visa de senaste produkterna och lösningarna i OffiTechs fräscha showroom i Norrtull.

Vi erbjuder:
Utbildningar & hjälp i hela säljprocessen
Bra förtjänstmöjligheter
Personlig karriärsplan
Goda möjligheter att klättra internt
Säljresor & tävlingar som pågår kontinuerligt
Tjänstebil samt all teknisk utrustning som dator, telefon m.m.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Fredric Johansen, 08-12033262

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

OffiTech är ett IT-företag som erbjuder smarta och tidsbesparande lösningar inom dokumenthantering. Vi har även ett brett sortiment som höjer våra kunders upplevelser i konferensrummet därtill servar och uppdaterar våra duktiga tekniker marknadens hetaste produkter. OffiTech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Vi jobbar med de ledande leverantörerna som Samsung, KonicaMinolta, Kyocera, Hp mfl. OffiTech har en stor kundbas där merparten är bolag inom den privata sektorn. Vi är mitt inne i en spännande tillväxtfas och söker därför fler duktiga medarbetare.

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande intervjuer, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

www.offitech.se