Säljare till Offitech i Stockholm!

Säljare till Offitech i Stockholm!

STARTA 2019 MED EN NY KARRIÄR!
Offitech är på framfart och behöver nu flera säljare till vårt nya glada säljteam i Stockholm! Vi söker dig som har en stark vinnarskalle och vill bli framgångsrik inom försäljning. Vi söker både juniora säljare men även du som har gjort ett par år i branschen.

Arbetet består av att kontakta nya kunder och driva försäljningen i ditt distrikt. Produktportföljen består av utrustning och tjänster till kontor som Print, IT, Video, Display från de främsta aktörerna i branschen. Som färdig säljare ansvarar du själv över hela affärsprocessen från att boka första mötet till att förhandla och skriva avtal med kunden.

DU:
  • Har ett högt driv och vilja att jobba hårt för att lyckas

  • Kanske har jobbat med någon sorts uppsökande försäljning eller mötesbokning tidigare och är redo att ta nästa steg

  • Vill vara en del av ett framgångsrikt gäng med bra förtjänstmöjligheter

OFFITECH ERBJUDER DIG
Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Offitech och dess produkter. Vi har en god sammanhållning och gemenskap. Du kommer få utbildning och stöd i din resa till stjärnsäljare. Du får bra förtjänstmöjligheter, fast lön + provision + bonus. Under året anordnar vi många event internt där vi tillsammans hittar på roliga saker. Säljresor, tävlingar, events, gemenskap. Hos oss ska man trivas!
Tjänstebil erbjuds. Du får all teknisk utrustning som dator, telefon m.m.
Friskvårdsavtal på Nordic Wellness.

ANSÖKAN
Ansök redan idag då vi är i full gång med nyrekrytering inför 2019! Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan snarast!
Mer info
Kontaktperson Fredric Johansen
Telefon 08-12033262
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.offitech.se
Sista ansökningsdag 14 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OffiTech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. OffiTech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna. Vi är mitt inne i en spännande tillväxtfas och söker därför fler duktiga medarbetare.