Account Manager - Vending

Account Manager - Vending

Hej!

Karl-Johan här, jag driver Vending-avdelningen på Office Management. Jag jobbar för att mina medarbetare ska trivas i sin vardag och få ut max av sin kapacitet! Detta uppnås genom högt engagemang och ansvarstagande. Jag är en utåtriktad och kundfokuserad person som gillar att ha roligt på jobbet, är du det med? Välkommen med en ansökan!

Vad ingår i rollen som Account Manager hos oss?

Vi på Vending förser våra kunder med fikalösningar. Med de menar vi Kaffe & Vattenmaskiner samt Matkylar. Säljare hos oss ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning, offertskapande, avtalsskrivning, till att vårda och utveckla kundrelationen under hela avtalsperioden. Vending är en del av Facility Management och vår affärsidén att erbjuda en komplett kontorsdrift. Här kan du titta på film och lära dig mer om vår avdelning: https://lnkd.in/etkfCwt

Vem är du?

Här trivs du som är driven, ambitiös och engagerad, både i dina kollegor och kunder. Du vill vara med och påverka ditt och vårt arbetssätt för att kunna leverera produkter & tjänster i världsklass! Att knyta nya kontakter och skapa starka relationer är något som motiverar dig. Office Management präglas av gemenskap, utveckling, respekt och är en arbetsplats med högt i tak.

Krav
  • Erfarenhet inom försäljning, B2B
  • Körkort
Vad kan vi erbjuda dig?
  • Fast lön + provision
  • Interna och externa utbildningar
  • Coachande ledarskap
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Rikslunchkort + förmånsportalen Benify
  • Great Place To Work-certiferad arbetsplats 2020
Start

Vi räknar med en start i april 2021.

Office Management

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Hos oss så kommer du få vara med och bidra till vår framgångsresa inom Facility Management. I övrigt erbjuder vi bland annat säljtävlingar, interna & externa utbildningar, kontinuerlig träning, utveckling och ett coachande ledarskap av närvarande ledare. Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve.

Har du frågor kan du kontakta mig, Karl-Johan Olsson, på 010- 858 53 85.

Välkommen med just din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i Norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 450 medarbetare, en omsättning på 1320 MSEK (2019) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Vår vision
Vi gör din arbetsdag framgångsrik.