Account Manager - Facility Management Vending

Account Manager - Facility Management Vending

Hej!

Karl-Johan här, jag driver Vending-avdelningen på Office Management. Jag jobbar för att mina medarbetare trivs i sin vardag för att få ut max av sin kapacitet. Detta uppnås genom engagemang och ansvarstagande. Jag är en utåtriktad och kundfokuserad person som gillar att ha roligt på jobbet! Nu söker jag ytterligare en säljare till vårt team.

Vad ingår i rollen som Account Manager hos oss?

Vi på Vending förser våra kunder med fikalösningar. Med de menar vi Kaffe & Vattenmaskiner samt Matkylar. Säljare hos oss ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning, offertskapande, avtalsskrivning, till att vårda och utveckla kundrelationen under hela avtalsperioden. Vending är en del av Facility Management och vår affärsidén att erbjuda en komplett kontorsdrift. Här kan du titta på film och lära dig mer om vår avdelning: https://lnkd.in/etkfCwt

Vem är du?

Office Management präglas av gemenskap, respekt och är en arbetsplats med högt i tak. Här trivs du som är driven, ambitiös och engagerad. Du gillar även att vara med och påverka ditt och vårt arbetssätt för att kunna leverera produkter & tjänster i världsklass! Att knyta nya kontakter och skapa starka relationer är något som motiverar dig.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet inom försäljning, B2B
  • Körkort
Vad kan vi erbjuda dig?
  • Fast lön + provision
  • Interna och externa utbildningar
  • Coachande ledarskap
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Rikslunchkort + förmånsportalen Benify
  • Great Place To Work-certiferad arbetsplats 2020
I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Hos oss så kommer du få vara med och bidra till vår framgångsresa inom Facility Management. I övrigt erbjuder vi bland annat säljtävlingar, interna & externa utbildningar, kontinuerlig träning, utveckling och ett coachande ledarskap av närvarande ledare. Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve.

Har du frågor kan du kontakta mig, Karl-Johan Olsson, på 010- 858 53 85.

Välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karl-Johan Olsson
Telefon 010- 858 53 85
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (34 dagar kvar)