Vi söker en driven och lösningsorienterad transportledare till kund i Stockholm. Kunden är rikstäckande och specialiserade inom kran- och specialtransporter.

Beskrivning av arbetet

Du som transportledare kommer koordinera och ansvara över att transporter av olika slag kommer fram till rätt mottagare. Här krävs det en bra kommunikationsförmåga, en förkärlek till organisation och ett högt arbetstempo. Du som transportledare ser till att lägga rutter som är ekonomiska och effektiva för alla inblandade. Kund tankar sina fordon av material som kommer från restprodukter från svenska skogen för en hållbar miljö.

Arbetsuppgifter
  • Ta emot ordrar, både via mail och telefon
  • Fördela ordrar
  • Dirigera fordon
  • Lägga rutter
  • Prisregistrera
  • Förbereda fakturering
  • Du kommer behöva vara tillgänglig via telefon utöver arbetstid

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER


Rollen kräver en hög servicenivå där du ger allt för att kund ska bli nöjd. Detta gör du genom att lätt kunna anpassa dig, prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du kommer behöva vara en problemlösare som tar egna initiativ och eget ansvar. Du som trivs här har hög social kompetens och tycker om förändring och ge service i världsklass.

Gruppen idag består av ett tight drivet team där familjekänsla är viktigt med högt i tak och hög servicekänsla. Här trivs du som tycker om att ta i och alltid göra det lilla extra.

Kunskaper

Viktigt att du har en god lokalkännedom i Stockholm. Det är mycket meriterande om du tidigare har kört eller jobbat med tung trafik som lastbilar eller arbetat med maskiner som grävmaskin/skylift/byggmaskiner.
  • B-körkort
  • Svenska och Engelska i skrift och tal
  • Officepaketet
ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: De första 4 månaderna är du anställd via oss på Office Management för att sedan bli överrekryterad av kund.

Arbetstid: 7-16, övertid förekommer

Plats: Stockholm

Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag! Rekryteringsprocessen och intervjuer sker löpande och sköts via Office Management. Ansökningar kommer ej behandlas via mejl utan vi ombeder dig söka tjänsten via ansökningsverktyget. Tillsättning sker snarast möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.