Studieadministratör

Studieadministratör

Är du strukturerad och har ett sinne för detaljer? Trivs du att vara en central roll i organisationen där du arbetar med flera olika uppgifter och är van att ha många bollar i luften? Då kan detta vara något för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter

Nu söker vi en studieadministratör till Högskola beläget i Stockholm. Som studieadministratör innehar du en viktig roll i företaget. Du är den som agerar spindeln i nätet och får saker och ting gjorda. Du kommer ingå i ett tätt team med härliga arbetskamrater som arbetar inom enheten utbildningsstöd. Här trivs du som tycker om att arbeta med andra och skapa relationer men samtidigt tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Dina främst arbetsuppgifter:
  • Studieadministration
  • Stöd till studenter gällande studieadministrativa frågor
  • Olika administrativa uppgifter beroende på behov
  • Agera spindeln i nätet
  • Arbeta i datasystemet Ladok
Detta är en visstidsanställning på minst 50% som börjar någon gång i augusti till och med årsskiftet. Tiderna kommer läggas upp i samråd med närmsta chef. I september är det skolstart vilket betyder mycket att göra, så möjlighet till heltid finns under den perioden.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas med rollen som studieadministratör behöver du vara noggrann, strukturerad och ordningsam. Detta då du kommer hantera flera ärenden och det är angeläget att du själv kan prioritera och ta eget ansvar. Din personlighet är viktig och för att du ska trivas i arbetsgruppen ser vi dig vara positiv, arbetsvillig och öppen för samarbete.

Erfarenhetsmässigt har du arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du ska ha en administrativ bakgrund och har du en akademisk utbildning i bagaget relevant för arbetet är det en bonus.

Datakunskaper är ett krav och har du arbetat inom Ladok tidigare är det meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt

Start: Augusti/September

Omfattning: Visstid på minst 50% till och med terminens slut vid årsskiftet.

Arbetstid: Kontorstider

Plats: Stockholm

Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag! Rekryteringsprocessen och intervjuer sker löpande och sköts via Office Management. Ansökningar kommer ej behandlas via mejl utan vi ombeder dig söka tjänsten via ansökningsverktyget.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 7 sept 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.