Receptionist/kontorsassistent till kund i centrala Stockholm

Receptionist/kontorsassistent till kund i centrala Stockholm

Trivs du i en yrkesroll där du får leverera service av toppkvalité? Är ett professionellt bemötande och struktur något som kännetecknar dig? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som receptionist/kontorsassistent hos vår kund kommer du att ha övergripande ansvar över receptionen men även kontor- och konferensrum samt frågor som berör underhåll av fastigheten. I rollen kommer du att:
  • Ta emot besökare
  • Hantera beställning av varor
  • Ansvara för posthantering
  • Ha löpande kontakt med leverantörer
Vidare kommer du ansvara för inköp av varor samt agera som närmaste kontaktperson för avtal gällande service till kontoret, fastighetsunderhåll samt fastighetsservice. För att passa i rollen som receptionist/kontorsassistent har du en administrativ ådra och har en förmåga att organiserade dina dagar på ett effektivt sätt.

Kvalifikation och egenskaper
Vi tror att du som söker har en tidigare erfarenhet från receptionistyrket alternativt servicebranschen där du dagligen bemöter kunder eller leverantörer. Som person är du utåtriktad och arbetar för en god arbetsmiljö och fantastisk service gentemot dina kollegor och kunder. Vidare tror vi att du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och trivs med att oväntade arbetsuppgifter kan hamna på ditt bord. Du ska behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt goda datakunskaper.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 8-17.00 Plats: Centrala Stockholm
Mer info
Kontaktperson Tobias Johansson
Telefon 072-6005359
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.