Vill du arbeta i en internationell miljö inom ett spännande bolag? Trivs du i en ansvarstagande roll där du agerar spindeln i nätet? Är du lösningsfokuserad och brinner för att ge service av högsta kvalité? Då kan tjänsten som kontorsansvarig hos vår kund vara tjänsten för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter

Vår kund är ett internationellt bolag aktuella inom bilbranschen med hela 167 auktoriserade återförsäljare runtom i världen. Koncernen har tillverkat bilar sedan 1989 och fortsätter sin tillväxtfas med internationell expansion med nytta av fem starka märken. I dagsläget har de cirka 127.000 anställda varav 200 medarbetare sitter på Sverigekontoret beläget i Kista.

I rollen som kontorsansvarig säkerställer du en professionell drift av receptionen, inkluderad växel, faciliteter och administration. Rollen ställer krav på hög service både till kunder, besökare samt medarbetare. Du arbetar kontinuerligt för en hög integritet, sekretess och ständigt för att granska serviceprocesserna för en förbättrad servicenivå.

Dina främsta arbetsuppgifter innefattar:
  • Välkomnande och registrering av besökare
  • Hantering av telefon, mejl och post
  • Uppdatering av arbetsdokument och processbeskrivning
  • Uppdatering av intern information på intranät och övriga interna plattformar
  • Administration och planering kring inbjudningar och deltagare för interna såsom externa möten/event
  • Kontakt med leverantörer
  • Fakturering
  • Service av öppna ytor såsom reception och konferensrum, skötsel/påfyllning av kaffe
  • Cateringbeställningar
Tjänsten är på 100%, under kontorstider. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer vara anställd av Office Management men arbeta på plats hos vår kund som sitter i fräscha moderna lokaler i Kista.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en entusiastiskt och prestigelös person som trivs i en roll med mycket eget ansvar och ägandeskap där kommunikation är a och o.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller servicebranschen.Vi tror att du, för att lyckas i rollen som receptionist, är professionell i din kommunikation, drivs av att ge toppservice till dina medarbetare samt kunder och besökare. Vidare är du strukturerad och jobbar lösningsorienterat.

Då du arbetar i en internationell miljö och koncernspråket är engelska, behöver du kunna både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Arbetstid: kontorstider, måndag-fredag 8-17
Plats: Kista

Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag! Rekryteringsprocessen och intervjuer sker löpande och sköts via Office Management. Ansökningar kommer ej behandlas via mail utan vi ombeder dig söka tjänsten via ansökningsverktyget. Tillsättning sker snarast möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.