Ansvarstagande lagerarbetare

Ansvarstagande lagerarbetare

Är du en händig och initiativtagande person? Trivs du med ansvar och vill ha en central roll på ett lager är detta något för dig.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Vår kund sitter norr om Stockholm och är ett tillverkningsföretag som inriktar sig till både företag som privatpersoner. Deras fokus ligger på produkter som presenningar, draperier och poolskydd.

I din arbetsroll utgår du främst från lagret men kommer även åka ut på ärenden. På lagret ser du till att allting är snyggt och iordning. Du tar hand om in- och ut leveranser och bokar frakt. På lagret finns även truckar som kräver truckkort B1 och A2.

I din roll kommer det förekomma utkörning till kund och ibland montering av exempelvis draperier. Arbetet kan vara tungt och det är en fördel att vara händig. Användning av olika verktyg kommer förekomma och även hantering av saxlift. Det är en fördel om du besitter på körkort med tungt släp. Det är väldigt positivt om du har varit mekaniker eller har ett intresse för bilar och maskiner. Det kommer användas olika datasystem som Visma och Office-paketet.

Dina främsta arbetsuppgifter innefattar:
  • Hålla rent och snygg på lagret
  • In- och utleveranser
  • Boka frakt
  • Montering
  • Utkörning
  • Truckkörning
  • Lösa problem med fordon/maskinerna på arbetsplatsen
Tjänsten är tillsvidare där du blir direkt anställd av kund med en 6 månaders provanställning. Start Januari.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. I denna roll lägger vi stor vikt i din personliga egenskaper. Vi ser att du har lätt för kommunikation, är professionell i ditt bemötande, strukturerad och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du får gärna beskriva dig själv som händig och en problemlösare. Du ska kunna ta egna initiativ och se vad som behövs göras.

Har du tidigare arbetat med svetsning, hanterat saxliftar eller varit mekaniker är det meriterande.

Krav:
  • Körkort B, helst tungt släp (BE)
  • Truckkort A2, B1
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
ÖVRIGT

Start: Januari 2021

Omfattning: Heltid, direkt anställd av kund, 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Måndag-Fredag

Plats: Stockholm

Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag! Rekryteringsprocessen och intervjuer sker löpande och sköts via Office Management. Ansökningar kommer ej behandlas via mail utan vi ombeder dig söka tjänsten via ansökningsverktyget. Tillsättning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 feb 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.