IT-Tekniker inom IT/Telefoni

IT-Tekniker inom IT/Telefoni

Arbetsuppgifter

Har du ett genuint intresse för IT och söker en roll där du får arbeta i en kundnära relation med såväl implementationsprocesser som löpande support och förvaltning? Vi söker dig som vill utvecklas i en spännande och varierande roll. Som IT-tekniker arbetar du med teknisk leverans och implementation till kunder både onsite och remote. Du kommer att arbeta både med våra telefoni & IT kunder. Ditt arbete sker i ett nära samarbete med både säljare och projektledare, du är delaktig i hela processen från framtagning av lösningsförslag till löpande support efter implementerad lösning. För att lyckas i rollen som IT-tekniker tror vi att du är en person som gillar kundkontakt och problemlösning. Du har god förmåga att sätta dig in i olika situationer och har en lösningsorienterad inställning mot såväl kollegor som kund.

Företagsbeskrivning

Vi är ett ungt och expansivt företag där du får vara med och bygga vår företagsresa. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen och vi håller hårt i våra värdeord ansvar, glädje och engagemang. Vi tror på teamwork för att lyckas, både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans kan vi göra allt!

Office Development är verksam inom IT, telefoni, video, kontorsutrustning, copy och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter kundens behov. Företaget är leverantör till såväl offentlig som privat sektor och levererar såväl nyuppsättning och integration som support och förvaltning av implementerade system.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik
  • Goda kunskaper i att supportera MAC & PC (Windows 7,8,10)
  • Att du är bekant med Microsofts produkter både i molnet och on-site är självklart
  • Goda kunskaper om att sätta upp en Windowsserver från grunden med AD och planera ett nätverk
  • Goda kunskaper i brandväggar/VPN/Windows server/Hyper-V/ TCP/IP, WAN/LAN
  • Erfarenhet av administration i Active Directory, Exchange, Skype och tjänster i Office 365
  • Kunskaper om hårdvara och kringutrustning
  • Erfarenhet av ärendehanteringssystem
  • Kännedom/erfarenhet av telefoni är meriterande
  • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper

Vi tror att du är en glad och utåtriktad person som trivs i en roll med många kontaktytor. Du har mer än 1 års erfarenhet inom kundtjänst/support, gärna med teknisk inriktning. I din roll som IT-tekniker kommer du hantera flera ärenden samtidigt och du behöver därför vara bra på att prioritera och upprätthålla god struktur trots det höga arbetstempot. Vidare tror vi att du tycker om en fartfylld arbetsplats med högt i tak och bra samarbeten.

Vi erbjuder

Hos oss får du jobba i en arbetsmiljö med ett högt tempo och drivna kollegor. Hos oss har du chansen att påverka, komma med idéer och utvecklas.

Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag med möjlighet att träna på arbetstid. Dina kollegor är ett aktivt gäng som gärna arrangerar gemensamma friskvårdsaktiviteter. Vid varje kvartal firas resultat med gemensam middag/AW och givetvis planeras årlig sommarfest och kick off.

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid med start enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi anser att kommunikationsverktyg och- system ska anpassas efter kundernas behov, inte tvärtom. Därför fungerar vi som helhetsleverantör inom allt från IT, telefoni, dokumenthantering och videokonferens till förbrukning. Så att våra kunder kan både arbeta och samarbeta effektivt samtidigt som vi skonar miljön.