Web Editor

Web Editor

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv. Vi är i startgroparna för en stor satsning på vår e-commerce där vi nu söker dig med som vill arbeta med att skapa engagemang hos våra kunder i rollen som Web Editor där du får möjlighet att sätta din stämpel på företagets framtid.

Din roll
I din roll som Web Editor definierar och verkställer du planerna för vår content så att det ligger i linje med prioriteringarna för vår näthandel. Detta kan bland annat innebära att du producerar textinlägg för näthandeln som överensstämmer med vår förbestämda stil och ton på Office Depot. Genom artiklar, guider och annonser skapar du engagemang bland våra kunder. Vidare koordinerar du kommande content med vår marknadsavdelning och övriga intressenter, samtidigt som du i samarbete med specialister på SEO analyserar och definierar topic clusters vi kan bygga vidare på. Utöver dessa uppgifter ser vi även gärna att du deltar i utvecklandet av en fungerande kalender för content.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du är erfaren inom innehållsproduktion på ett bredare plan samt erfarenhet av innehållsplaneringssystem (CMS). Sannolikt har du även stark förmåga att både redigera och editera. Du känner dig trygg i att arbeta självständigt men trivs även bra som en del av ett team. Med en förmåga att kommunicera flytande på både svenska och engelska i både tal och skrift kommer du att få möjligheten att växa med oss på Office Depot.

Ansökan
Har du det som krävs?

Ansök redan idag! Dock senast den 10 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även ansöka med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz på tel. 072-22 48 530.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Stierncreutz
Telefon 0722248530
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officedepot.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (20 dagar kvar)