Online Sales Manager

Online Sales Manager

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv. Vi är i startgroparna för en stor satsning på vår e-commerce där vi nu söker dig som vill ta dig an utmaningen som Online Sales Manager och sätta din stämpel på företagets framtid.

Din roll
Som Online Sales Manager ansvarar du för planering och implementering av kampanjer online tillsammans med våra interna team. Genom kontinuerlig analys och kartläggning av möjligheter kan du öka värdet på genomsnittsorder, exempelvis genom kompletterande produkter och volymrabatter. Du analyserar samt rapporterar kampanjresultat och får genom dessa komma med nya idéer och rekommendationer för ytterligare tillväxt. I och med ditt arbete i vårt onlineteam kommer du arbeta för att öka konverteringsgraden och ROI samtidigt som du säkerställer arbetssätt i samarbete med det traditionella marknadsföringsteamet och externa byråer.

Din bakgrund
I denna roll förväntar vi oss att du har en tidigare bakgrund och erfarenhet av strategiskt arbete inom merförsäljning samt en stark förståelse för kundbeteende. Du är troligtvis en erfaren affärsanalytiker med förståelse för affärer och med en kreativ sida. God kommunikationsförmåga är nyckeln i denna roll och med ett resultatorienterat och problemlösande förhållningssätt kommer du att utmärka dig på Office Depot.

Ansökan
Har du det som krävs? Ansök redan idag! Dock senast den 10 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även ansöka med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz på tel. 072-22 48 530.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Stierncreutz
Telefon 0722248530
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officedepot.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (22 dagar kvar)