Office Depot söker Category Manager Teamleader

Office Depot söker Category Manager Teamleader

Office Depot söker Category Manager Teamleader
Vill du utvecklas i ett av världens ledande kontorsserviceföretag? På Office Depot brinner vi för att hjälpa våra kunder till ett enklare och mer hållbart kontorsliv. Vår företagskultur präglas av glädje, engagemang, ett brinnande intresse för våra kunder och vår affär. Vi har ett starkt fokus på mångfald, jämlikhet och hållbarhet – och allt utgår ifrån våra värderingar.

Nu välkomnar vi en Category Manager Teamleader som är redo för nästa steg i sin karriär. Har du gedigna kunskaper inom kategori och - produktarbete, avtalsförhandling och har arbetat med stora volymer och leverantörer? Har du dessutom erfarenhet och intresse av att leda andra? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder
Som anställd hos oss får du arbeta i en miljö där vi sätter starkt värde i vår personal. Vi är helt övertygade om att det är just vår kultur som gör oss unika. Vi har en spännande resa framför oss där vårt fokus är att skapa värde för våra kunder genom att expandera vårt reden breda sortiment. Vi erbjuder dig att jobba med ett starkt välkänt varumärke i en flexibel organisation där vi alla jobbar mot gemensamma mål. Och utöver detta så får du möjlighet att jobba på ett företag där vi har väldigt roligt tillsammans!

Office Depot har en öppen, entreprenörsdriven och säljfokuserad kultur med positiva kollegor där din kompetens kommer att göra skillnad.

Din Roll
Som Category Manager Teamleader är du personalansvarig för ditt team av kategorichefer där var och en har ett kommersiellt ansvar och uppdelat per kategori med ett affärs- och lönsamhetsansvar. Du tar ägarskap för hela affären och säkerställer ett optimalt lönsamt arbete i teamet samt har ett stort intresse för processer och rutiner och har förmåga att se helheten.

Vidare kommer du att arbeta med att planera och genomföra olika projekt inom tillexempel kund-, trend och prisanalyser tillsammans med våra kategorichefer för att vidareutveckla sortimentet och vår affär. Du ansvarar för teamets arbete och utveckling framåt. Det kan handla om utveckling för bästa möjliga lönsamhet, du sätter strategi för avtalen och ansvarar sedan för att överenskomna aktiviteter genomförs. Vidare utvecklar du processer och verktyg för ett effektivt arbetssätt i våra processer, så som exempelvis implementering samt av nya avtal och erbjudanden. För att trivas i denna tjänst bör man ha goda ledaregenskaper och trivas i situationer där coachande ledarskap krävs.

Du är placerad på vårt moderna kontor i Solna och rapporterar till Merchandising, Procurement & Inventory Manager.

Din profil
Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning samt en gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från detalj- eller dagligvaruhandeln. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom inköp, kategori och produktarbete och det är meriterande om du har erfarenhet från ett internationellt bolag. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi du har stort eget driv, stark affärsmässighet och en god kommunikativ förmåga med fallenhet för att bygga goda och professionella relationer, både internt och externt. Du är en naturlig ledare och du brinner för att ditt team ska utvecklas och leverera på bästa möjliga sätt. Du arbetar självständigt, tar stort eget ansvar för vår affär och har ett genuint intresse för produkt- och sortimentsutveckling, ledarskap, långsiktiga affärer och strategiskt förbättringsarbete för ditt dig och ditt team.

Urval och interjuver sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Merchandising, Procurement & Inventory Manager Mikael Granelli på mikael.granelli@officedepot.eu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officedepot.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med det unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är Office Depot kontorets One Stop Shop vilket ger kunderna ett enklare och mer hållbart kontorsliv. Office Depot erbjuder inte bara alla tänkbara förbrukningsvaror till kontoret, utan även möbler, profilprodukter, utskriftslösningar, kommnikationslösningar, kaffemaskiner och mycket mer. Oavsett om det är ett litet lokalt eller stort multinationellt företag kan Office Depot erbjuda anpassade och skräddarsydda lösningar avseende allt från sortiment, beställningar och leverans. Företaget omsätter drygt 1 miljard sek och har ca 300 medarbetare. Mer information om Office Depot finns på www.officedepot.se