Inköpare sökes till Office Depot

Inköpare sökes till Office Depot

Inköpare sökes till Office Depot
Är du noggrann, strukturerad och har en god administrativ förmåga? Har du ett öga för detaljer och gillar att se till att fastställda mål och servicenivåer hålls? Då kan du vara vår nästa Inköpare på Office Depot! Vi söker dig som har en övergripande affärsförståelse och som är en teamspelare som bidrar med engagemang.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Verkställa anmodade köp genom att allokera dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftlig inköpsorder.
  • Bevaka leveranser och säkerställa JIT leveranser.
  • Ansvarig för att bevaka fastställda mål för lagernivåer/omsättningshastighet och prognoskvalitet samt att satta servicenivåer hålls.
  • Kontinuerligt fokusera på förbättringar primärt inom ditt ansvarsområde, däribland leverantörsuppföljningar.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom inköp/logistik. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp och/eller ekonomi.

Du är noggrann, serviceminded och är en teamspelare som bidrar med engagemang, öppenhet och din kompetens.

Då Office Depot är en internationell koncern där koncernspråket är engelska, är det viktigt att du kan både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har goda kunskaper i:
  • Officepaketet, specifikt Excel
  • Kunskaper i /om affärssystem, gärna M3
  • Förståelse för grundläggande avtalsvillkor
Vidare är du en person som trivs i en miljö där det ständigt händer saker och du triggas av att vara i ett företag som befinner sig i förändring.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda dig ett jobb i ett spännande internationellt företag med korta beslutsvägar och en trevlig atmosfär. Vi har en öppen, entreprenörsdriven och säljfokuserad kultur med positiva kollegor.

Tjänsten är på 100 % och placerad på Office Depots huvudkontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Frågor och ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2019-11-16.

För mer information om tjänsten, kontakta Inköpschef Bernd Aurich, bernd.aurich@officedepot.eu.

Om Office Depot
Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning. Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och ca 300 medarbetare.

Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Office Depot Svenska AB är en del av Office Depot Europa som sedan 1 januari 2017 ägs av det tyska Investmentbolaget Aurelius.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officedepot.se/
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (3 dagar kvar)