IT-specialist M3

IT-specialist M3

Är du en flexibel och positiv person med bred M3-kompetens? Kanske har du idag rollen som superuser som dessutom drivs av att effektivisera verksamheter? Är du en intern kommunikatör och en teamplayer? Härligt, då kan vi ha en roll för dig! Vi på Office Depot är i ett spännande skede med stora projekt framför oss och behöver därför förstärkning till IT-avdelningen av dig som är duktig på M3 och som kan hjälpa oss till nästa nivå. Välkommen att bli en central del i vårt gemensamma arbete!

Din vardag
Du är verksamhetens bollplank och support gällande systemtekniska frågor med inriktning på M3, detta innebär att du är inblandad i kringliggande applikationer och integrationer. Du kommer troligen vara involverad i projekt av olika former där ditt fokus bland annat kommer vara att förenkla, effektivisera och digitalisera våra processer. Vi står inför spännande förändringar och stora projekt i bolaget.

Vem är du?
  • Du har gedigen erfarenhet av affärssystemet M3, motsvarande superusernivå
  • Du har sannolikt en Universitetsexamen inom tex Systemvetenskap eller likvärdig kompetens
  • Du har verksamhetsförståelse och en förmåga att se hur applikationer hänger ihop och samverkar
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Du är en engagerad lagspelare som inspirerar andra och som bidrar till vår gemensamma framgång
Vad vi kan erbjuda dig?
Detta är ett spännande och kul tillfälle för dig att bli en viktig kugge då vi som företag är mitt i en digitalisering och teknisk utveckling Du har stora möjligheter att vara med och påverka och sätta rutiner tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.

Du erbjuds en plats i en flexibel och prestigelös organisation, som präglas av en stark teamkänsla och högt engagemang – där din kompetens kommer att göra skillnad. Vi befinner oss i en spännande förändringsresa och det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där det ständigt händer nya saker!

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare med placering på vårt huvudkontor i Frösunda, Solna.

Vill du veta mer
Vid frågor kontakta IT-chef Christer Molander på christer.molander@officedepot.eu
Mer info
Kontaktperson Christer Molander
Telefon 076-8952037
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officedepot.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande företag inom kontorsmaterial och tillhörande tjänster med försäljning via retail, online och via en rikstäckande säljkår. Vår vision och vårt kundlöfte är att bidra till ett enklare och mer hållbart arbetsliv. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Idag är Office Depot Svenska AB ett fristående bolag och har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och cirka 350 medarbetare.

Vi lever och lär att vår personliga service till kunden är det mervärde som gör oss till det självklara valet av leverantör och samarbetspartner, vi gör våra kunders kontorsliv enklare och mer hållbart!