Säljare till Omnitas Consulting // Stockholm

Säljare till Omnitas Consulting // Stockholm

Vi är Omnitas. En av världens vassaste byråer för optimering och digitalisering av arbetsprocesser. Med huvudkontor i Stockholm och en internationell marknad från Nya Zeeland till USA, hjälper vi våra kunder att ta klivet mot en digital vardag genom ledande tekniska lösningar. Med målet att skapa gemensamma arbetsflöden som främjar samarbete och skapar långsiktig effekt, använder vi oss av verktyg och SAAS-tjänster som bland annat monday.com och make.com. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter säljare som är redo att hänga med på vår expansiva resa! Hos oss väntar stort eget ansvar i en kreativ, kollaborativ och omväxlande arbetsmiljö.


Som säljare

Att öppna dörren till vårt kontor innebär att låsa upp möjligheten att hänga med på en spännande expansiv resa med högt tempo - och lika höga ambitioner. Som säljare hos oss blir ditt främsta fokus konsultativ försäljning där du ansvarar för hela behovsdialogen, analysen och initiala lösningsförslaget. I tätt samarbete med dina säljkollegor och övriga avdelningar, hanterar du bokningen av möten och kundrelationer, agerar på nya affärer och leads, ansvarar för uppföljning hos kund samt skapar merförsäljningsstöd till teamet. Beroende på din erfarenhet och dina drivkrafter, kommer vi att anpassa din roll och de marknader du kommer ansvara för efter vad som passar dig allra bäst. Även om du får friheten att ta dig an dina uppgifter självständigt, finns självklart teamet på plats på kontoret som gärna delar med sig av, och lär sig av varandras erfarenheter. Dessutom väntar även en grundlig onboarding. Resor kan förekomma i din tjänst, men de flesta kundmöten sker digitalt.

Vi söker dig som...
...är redo att ta klivet framåt för att utvecklas och växa! Försäljning får ditt hjärta att klappa lite extra och med din vinnarmentalitet drivs du av att se affärer gå i lås. Du trivs i kunddialoger, älskar att möta nya människor och har en fallenhet för kommunikation - både på svenska och engelska. Din logiska ådra och problemlösande förmåga gör att du lätt drar slutsatser, sätter rätt förväntningar och hittar nya lösningar. Till sist tror vi att du har ett intresse av teknik och systemlösningar och en vilja att bidra i ett sammansvetsat team där alla strävar mot samma mål. För dig som är redo att ta dig utanför Sverige och axla ansvaret för våra marknader i Danmark eller Norge är det ett extra plus i kanten om du behärskar något av dessa språk.

På Omnitas tror vi på mångfald - det är våra olika bakgrunder och erfarenheter som gemensamt skapar en bredd och kompetens i vårt företag. Med andra ord bryr vi oss helt enkelt inte så mycket om CV, för oss är din vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss det viktigaste. Så även om du inte är fullärd i något av följande områden, men har ett stort intresse att lära dig - testa och sök ändå!
  • Uppsökande försäljning och kunddialog
  • Försäljning av SAAS-lösningar eller tech-produkter
  • Systemvetenskap, teknik och digitala lösningar

Varför Omnitas Consulting?

Vi är ett litet bolag, men vi växer snabbt. Just därför finns det goda möjligheter även för dig att växa tillsammans med oss. Vi tror nämligen att ansvar inte bara är något man får, det är också något man tar. I våra spännande samarbeten med olika typer av globala bolag och branscher får du chansen att utveckla dina intressen och kompetenser och lära dig allt om digitala ekosystem. Dessutom väntar möjligheten till en timmes träning under arbetstid per dag, 100 % ersättning under föräldraledighet och tjänstepension efter godkänd provanställning. Skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-12

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (6 dagar kvar)