Säljare till Brinja // Stockholm

Säljare till Brinja // Stockholm

Vi är Brinja - Skapar intelligenta byggarbetsplatser likt smarta hemsystem men framtaget just för produktionen av nya byggnader. Bolaget är dedikerat och passionerat för att förbättra säkerhet, effektivitet och hållbarhet på byggnadsarbetsplatser. Allt startade 2016 med en idé om att använda radar för att göra byggarbetsplatser säkrare. I utvecklingen av detta uttryckte våra kunder istället problem med evakueringar och vi ändrade snabbt fokus. I maj 2017 föddes första prototypen av vårt evakueringssystem som snabbt implementerades på en arbetsplats - och vi har inte slutat utveckla och förbättra det sedan dess. Sedan januari 2018 har vi haft kunder från byggbranschen så som NCC, Skanska och Peab. Eftersom våra ambitioner är höga och en otrolig tillväxtresa framför oss är ett faktum, letar vi nu - tillsammans med Oddwork - efter dig som är snabbfotad och vill digitalisera byggbranschen med oss. Är du en säljare som aldrig skulle kasta in handduken? Läs vidare.

Som säljare
Vi vill göra byggbranschen säkrare och vill nu värva dig som har samma ambition. Sedan starten har vi utvecklats tillsammans med våra kunder och erbjuder allt ifrån heltäckande evakueringssystem, smarta kvalitetsmätningar till energisparande CO2 kontroll och automatiserad betongmätning - allt i en enda app. Som säljare hos oss parerar du dina dagar med att både ringa kallt och boka upp varma möten. En byggarbetsplats är i grunden bara en vanlig arbetsplats - varför kan den inte vara lika säker precis som alla andra arbetsplatser? Det är den övertygelsen man hör dig passionerat prata om när du säljer in vår tech-lösning med din outtröttliga energi. Det är också den energin som gör att du aldrig skulle ge dig förrän du får in en fot. Vi tror även att du har ett gediget kontaktnät inom vår bransch vilket kommer göra att du alltid är ett steg före. Ditt territorium är Mälardalen och Stockholm där du pricksäkert tajmar rätt och fångar in kunder i starten av en byggprocess. När du har sålt in ett projekt har du vår Customer Success Manager som din högra hand när det är dags att onboarda kunden - vanligtvis platschefen på ett byggprojekt - för att etablera vår lösning. Vi har höga förväntningar och vårt nästa mål är att ta över marknaden i Norden och Europa. Vi tror att du vill vara en del utav den. Skicka in din ansökan så får vi se om vi hade rätt!

Vi söker dig som...
...aldrig skulle kasta in handduken och är personen man vill ha både i sitt lag och som vän. Likt Alexander Isak är du snabbfotad och har ett spelsinne som är avgörande för att vi ska vinna ännu mer mark. Visst vet du hur det känns att vinna på övertid? Det är just den känslan vi vill att du kommer in med, tillsammans med din tro på att snällhet varar längst. Du är även passionerad över byggindustrin och tycker det är en rolig utmaning att sälja en innovativ produkt som gör byggarbetsplatser säkrare.


Våra fyra önskemål till dig:

  • Några års erfarenhet inom försäljning
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Det är ett snällt leende som visas på ditt körkort
  • Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen sedan tidigare
Varför Brinja?
Där bron länkar mellan kranar och stadspuls - närmare bestämt Ringön - sitter 22 kollegor i en engelsktalande miljö och väntar med spänning på sin säljmotor. Men du å andra sidan kommer sitta i Stockholm, antingen hemifrån eller från ett kontorshotell. Du kommer nämligen få möjligheten att sätta Brinja på tapeten inom byggbranschen i Mälardalen och Stockholm. Vi är på en otrolig tillväxtresa och har stora möjligheter framför oss, även om vi hittills bara har nosat på marknaden. Vi erbjuder en varm kultur som inte bara sitter i väggarna - utan lever i hela organisationen - och tror på hårt arbete och att man aldrig kan ta genvägar när det kommer till kvalitet. Tänker du likadant? Välkommen med din ansökan redan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-30

Är du vår nästa medarbetare? Skicka din ansökan så snart som möjligt! Platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.