Lönekonsult till Trimero // Stockholm

Lönekonsult till Trimero // Stockholm

Vi är ett hem för ett gäng ambitiösa, energirika ekonomer som älskar att hjälpa företag att utvecklas. För att ligga i framkant har vi skapat en arbetsplats med människan i fokus, med en stark gemenskap och utrymme för personlig utveckling. Istället för en klassisk organisationsstruktur tillämpar vi självledarskap utan vare sig chefer eller fasta titlar.

I våra ljusa lokaler på Södermalm sysslar vi med allt som rör ekonomi, rådgivning och affärsstrategi - samtidigt som vi bryter normen om det stereotypiska ekonomikontoret. På vår snabbväxande redovisningsbyrå väntar 26 framtida kollegor, snabb utveckling, fantastisk sammanhållning och prestigelösa samarbeten. Digital redovisning, analog kärlek - det är Trimero det. Tillsammans med Oddwork letar vi nu efter dig som delar våra värderingar, ambitioner och prestigelösa sätt - en problemlösande Lönekonsult som vill stärka upp vår kompetens och frigöra sin potential. Är du vår nya kollega?


Som Lönekonsult
Som Lönekonsult hos oss på Trimero kommer du att, ja du gissade rätt, ansvara för löneadministrationen! Dina dagar spenderar du med att implementera och följa upp rutiner, säkerställa kvalitet i våra löneprojekt och svara på alla möjliga tänkbara frågor våra kunder och kollegor kan tänkas ställa. Oavsett fråga är du go-to personen att räkna med. Sugen på att utvecklas inom redovisning också? Vad roligt! Här får du möjligheten att växa inom de områden du tycker känns kul och ta eget ansvar för din utveckling. Ser du en framtid på Trimero i din prognos? Vi håller tummarna!

Vi söker dig...
...som är ambitiös och vill skapa framtidens arbetsplats tillsammans med oss. Du drivs av att utvecklas samtidigt som du tycker om att stötta dina kollegor till att bli bättre - både personligt och professionellt. Genom att vara dig själv på jobbet kommer du bidra till en levande arbetsplats med en stark företagskultur som tar vara på individen. Vi tror nämligen starkt på kemi och hoppas att du gör det också.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en universitets- eller KY-utbildning
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll
  • Meriterande om du även har erfarenhet av redovisning, alternativt vill utvecklas inom området, men inget måste.
Varför Trimero?
Välkommen till en annorlunda, snabbväxande och mänsklig redovisningsbyrå! På vårt centrala kontor, ett stenkast från Mariatorget, väntar spännande utvecklingsmöjligheter, chansen att forma din egen roll, himla trevliga kollegor och roliga gemensamma aktiviteter. Med höga ambitioner och ödmjuka samarbeten lyfter vi varandra och hjälps åt att skapa en levande arbetsplats - samtidigt som vi bevisar att glädje och vänskap kan kombineras med professionalism och personlig utveckling. Redo att skapa framtidens arbetsplats tillsammans med oss? Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.