Implementationskonsult till Slimstock // Stockholm

Implementationskonsult till Slimstock // Stockholm

I dagens konkurrensutsatta värld har behovet av intelligenta lösningar för supply chain aldrig varit större, därför vi ägnar vi all vår tid åt att utveckla verktyg för optimerad lagerhandel. När vårt optimeringssystem är på plats hos kund är lagerfrågorna ett minne blott. Vi är ett internationellt storbolag med 22 globala kontor, och tusentals företag har fått vår hjälp med att förbättra tillgängligheten, öka effektiviteten och eliminera svinn. Nu behöver vi hjälp av dig! Tillsammans med Oddwork söker vi vår nästa implementationskonsult, en naturlig relationsskapare som väntar på nästa utvecklingsresa. Ansök idag!

Som implementationskonsult
Att implementera vår mjukvara hos kund är ditt fokus, men din roll är bredare än så. Du växlar vant mellan att vara projektledare, teknisk mjukvaruspecialist och social expert. För även om du inte är säljare så vet du att äkta relationer är nyckeln till nöjda kunder. Happy customers happy life, är det inte så man säger? Under implementationen är du ansvarig för kundens leveransflöde och helikopterperspektivet är on point. I rollen finns dessutom stora utvecklingsmöjligheter och bara ditt driv och din målbild sätter gränserna.

Idag arbetar vi 100% remote mot kund (i dessa tider osv...) men vår förhoppning är mer tid på plats. Låter kombinationen av storbolagstyngd och entreprenöriell feeling som något för dig? Välkommen till vårt kontor på Vasagatan i Stockholm.

Vi söker dig som...
... är en utåtriktad person med entreprenörsenergi som vet att nyfikenhet och humor är ett viktigt recept på framgång. Vi är ett snabbväxande bolag och hos oss är tempot högt. Nemas problemas för en företagsam och positiv doer som du - alltid redo för nästa projekt. Idag kanske du arbetar inom mjukvarubranschen med inriktning på logistik/varustyrning? Eller som strategisk inköpare/planerare med förståelse för lagerhållning? Bakgrunden kan variera och vi söker både juniora och seniora medarbetare. Detaljerna skräddarsyr vi efter dig. För oss är personlighet viktigare än bakgrund, och din drivkraft och dina mål väger tungt.

Våra önskemål till dig
  • Skriver och talar svenska och engelska.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba projektledande.
  • Kunnig inom av mjukvara och teknik? Försprång!
  • En förståelse för inköp och lagerhantering är även det meriterande.
Varför Slimstock?
Vi växer så det knakar och trots pandemin har vi klarat oss mer än väl. Här finns en internationell och stabil grund, men på Sverigekontoret råder entreprenörsanda. Här finns gott om plats för dig. Ingen säger åt dig vad du ska göra och du har stor möjlighet att påverka, bygga och utvecklas. Hos oss råder frihet under ansvar och dina idéer värderas högt i vår platta organisation. Aktiviteter och resor är någonting vi ser fram emot när restriktioner har släppt. Välkommen till det lilla bolaget i det stora.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm, men ansökningar från Göteborg och Malmö tas också emot.

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-30

Är du vår nästa medarbetare? Skicka din ansökan så snart som möjligt! Platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.