Finsktalande innesäljare till etablerat familjeföretag // Sverige

Finsktalande innesäljare till etablerat familjeföretag // Sverige

Efter nästan 200 år i branschen vågar vi kalla oss experter på det vi sysslar med. Med en stark tro på innovation, hållbarhet och en gemensam väg framåt levererar vi våra produkter till kunder över hela världen. Vi älskar verkligen det vi gör, inte minst för att vi att vi får jobba med en av världens viktigaste råvaror. Fyra generationer senare och vår innovationsresa fortsätter! Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter dig som levererar en säljpitch lika smidigt som du backar med en traktor - en finsktalande innesäljare som gillar livet på landet och har en passion för försäljning! Är du vår nästa kollega?


Som Innesäljare
Som innesäljare hos oss blir du en del av vårt engagerande säljteam på åtta drivna kollegor. Här kommer du att syssla med allt som stavas uppsökande försäljning för kundområdet lantbruk. Från detektivarbete och kalla samtal, till uppföljning och vidareutveckling, kommer du att ansvara för att hitta rätt uppgifter till rätt person på gården och pitcha in våra produkter med din oslagbara charm. Med stöttning från säljavdelningen kommer du att backas upp med relevant information så som produktteknisk kunskap och prislistor, så att du kan fokusera på det du gör bäst - nämligen relationsskapande service och försäljning i världsklass! Hos oss väntar flexibla arbetstider och frihet under ansvar på dig som längtar efter din nästa utmaning inom försäljning. För visst ser vi helst att du kommer och hänger med oss på kontoret i Göteborg, men för rätt person finns även möjlighet att arbeta på distans från Stockholm eller annan ort i Sverige. Så länge du är rätt person för oss och talar finska flytande så kör vi!

Vi söker dig som...

...har koll på hur många magar en ko har. Men allra viktigast är ju förstås din förtroendeingivande approach och din outtröttliga vilja att se affärer gå i lås. Din affärsdrivna vinnarskalle har varit stark sedan barnsben, du är lika engagerad idag som när du satte målet att sälja flest jultidningar på gatan där du växte upp. Förutom din passion för försäljning och dina relationsskapande service-skills, tycker du om att lära dig nya saker. Är det något du inte har koll på, frågar du ödmjukt efter svaret. Ställs du inför ett problem, letar du nyfiket efter lösningen. Du är inte en cowboy som bara skjuter från höften med andra ord. Intensiva perioder? Det är något som du med ditt energiska driv lockas av! Du tycker om när det går undan och trivs med stort eget ansvar. Därtill är du en strukturerad person som tycker om när siffror är prydligt uppställda i Excel-arket och kontaktuppgifterna står i tydlig bokstavsordning.

Våra önskemål till dig:

  • Finska i både tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning i liknande roll
  • Vi blir extra glada om du även har erfarenhet av praktiskt arbete på bondgård och gillar livet ute på landet
Varför välja oss?

Hos oss välkomnas du till en varm och härlig företagskultur i ett familjeägt bolag där vi hjälper varandra att lyckas. På vårt kontor i Göteborg blir du en del av ett socialt och sammansvetsat team som även gillar att hänga tillsammans utanför kontoret - som när vi svettas i CrossFitboxen eller hittar zen i yogasalen. Låter roliga timmen och lyxfrukost på fredagsmötet som något som skulle falla dig i smaken? Perfekt. Det får du självklart också ta del av när du blir en av oss. Om du tror att vi skulle kunna vara en bra match hoppas vi att du skickar in din ansökan direkt. Vi ser fram emot att lära känna dig! Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

START: Augusti 2021

PLATS: Från ditt hemmakontor någonstans i Sverige (rätt person är viktigast)

OMFATTNING: Projektanställning med möjlighet till fast tjänst

LÖN: Fast lön

KONTAKTPERSON: Poyan Karimi, poyan@oddwork.se (för frågor, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-28
Mer info
Kontaktperson Poyan Karimi
Telefon 0737571104
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här