Account Manager till BusinessBike // Stockholm

Account Manager till BusinessBike // Stockholm

BusinessBikes mission är att göra cykelleasing lika enkelt som att cykla. Vi är en del av Bike Mobility Services som i sin tur ägs av Pon.bike - världens största cykelgrupp. Bike Mobility Services utvecklar cykelmobilitetstjänster för arbetsgivare och deras anställda med varumärken som BusinessBike, Lease a Bike och Movelo.

Tjänsten är en win-win för alla involverade och 100% kostnadsneutral för kunden. Arbetsgivaren är beställaren och de anställda erbjuds cykelleasing som en förmån. I somras lanserades Business Bike i Sverige av Paul van der Vange och Daniel Fathi-Najafi. De första team-medlemmarna inom sälj och operations är redan på plats (i Göteborg) och nu letar vi efter fler engagerade stjärnor som kan addera till teamet - det är här du kommer in i bilden. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter en jordnära Account Manager som får en kick av att skapa affärsmöjligheter i en snabbväxande bransch.

Som Account Manager
Låter kombinationen av tryggt storbolag och entreprenöriell startup-feeling som något för dig? Fortsätt läs. Som Account Manager kommer du, i nära samarbete med KAM-Marcus och Daniel, att jobba aktivt med att få BusinessBike att växa som organisation med fler kunder. Du når ut till olika bolag (både via kalla samtal och varma leads) som kan tänkas vara intresserade av att erbjuda gröna färdmedel till sina anställda; du presenterar tjänsten på ett attraktivt sätt, skapar relationer, nätverkar och fångar upp leads. Vi letar helt enkelt efter dig som drivs av att sälja in en attraktiv tjänst som ligger rätt i tiden, och som mår bäst när du har landat en affär. Kort och gott kommer du att vara en vital del av vår tillväxtresa - och vi hoppas att just du är redo att kliva på!

Tre snabba
Sälj-typ junior hunter
I din portfölj: gröna färdmedel (ja precis, cyklar)
Kollegor: Oh yes (hej från från bland annat Daniel, Paul, Marcus och Isak )

Vi söker dig som...
...har ett jordnära och förtroendeingivande sätt att bemöta människor. En teamplayer med förmågan att se affärsmöjligheter överallt - strösslat med ett positivt och ödmjukt mindset.

Våra önskemål till dig:
  • Upp till 3 års erfarenhet inom B2B sälj, gärna inom tech/finans/bank eller liknande
  • Meriterande med relevant utbildning inom sälj eller liknande
  • Flytande svenska
Varför BusinessBike?
I Sverige är vi i startup-skedet men vi har det internationella bolaget med den stora koncernen i ryggen. Här finns allt från IT till HR redan på plats, så att vi kan fokusera på att bygga. Och viktigast av allt - på att ha riktigt kul på vägen, både under arbetstid och utanför. En av våra värderingar är trots allt "make it fun". De andra är "trust to act", "act responsible" och "passion to perform". Ord som för oss inte bara är ord. Vi litar på våra anställda, agerar ansvarsfullt och brinner för att leverera. Låter det som din nästa arbetsplats?

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + bonus

KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-21

Skicka din ansökan så snart som möjligt! Platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Linge
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (22 dagar kvar)