Säljansvarig till Form o Miljö // Stockholm

Säljansvarig till Form o Miljö // Stockholm

Sitter du bekvämt? Med fötterna stadigt på golvet och en god kopp kaffe inom räckhåll? Vad bra! Vi ska presentera oss kort. Ett stenkast från Vitabergsparken, med utsikt över Danvikskanalen, hittar du Form o Miljö. 14 färgstarka eldsjälar. Vi inreder för hela livet. För stora och små. Från kapprum till slöjdsal, klassrum till skötbord. Sedan starten 1994 har vi haft som mål att utveckla och producera formsäkra möbler för offentliga miljöer med inriktning på förskolor, skolor, vård och äldreomsorg. De kallas visserligen för offentliga miljöer men vi kunde likväl tala om viktiga miljöer. För vi tycker att en fungerande och harmonisk arbetsmiljö är central för ett bra lärande. Därför har vi skapat ett sortiment som fokuserar på just detta: skandinavisk design som är framtagen för att ge liv, färg och form åt en helhet anpassad efter kundens behov. Och idag, 25 år senare, är vi branschledande i Sverige. Nu växer vi och väntar på att få välkomna nästa stjärna till Det Vita Huset! Tillsammans med Oddwork söker vi en självständig och engagerad Säljansvarig med ett öga för detaljer och en fallenhet för affärer. Är detta du?

Om tjänsten som Säljansvarig
Som det senaste tillskottet hos Form o Miljö får du en viktig roll i teamet: med driv och energi projektleder du arbetet med att identifiera, kvalitetssäkra och följa upp vårt anbudsarbete. Din högsäsong inleds i mars och med Stockholm som din region tar du skolorna med storm - eller snarare inköpscheferna på kommunen. Här är du med andra ord en drivande kraft genom hela affären: från anbud till implementering. Och tillsammans med arkitekter, designers, beteendevetare och ergonomer tar du fram bästa möjliga skolmiljöer och sporras av att hitta kreativa lösningar, på både egen hand och omringad av ett härligt team. Och på tal om team; för stöd och coachning kommer du att ha VD-Mathias nära till hands. Han ser till att du får landa mjukt och framförallt: förser dig med strålande redskap för att ta an rollen som ny Säljansvarig.

Med ditt analytiska sinne är vi övertygade om att du har förmågan att se nya affärsmöjligheter för Form o Miljö - för dig är steget utöver att bevaka och identifiera kommande upphandlingar givet. Den här tjänsten är din att forma, utveckla, förädla och äga!

Vi söker dig som...
... har en kappsäck fylld med empati, uthållighet och affärssinne - redo för nästa destination! Du har högst troligt aldrig möblerat skolor, men däremot hjärtan. Du är den karismatiske relationsbyggaren som med beundransvärt mod tar dig an livet. Dessutom älskar du att skörda frukten av ett kvalitativt arbete och som den lagspelare du är, firas framgångar allra bäst i sällskap!

Våra önskemål till dig:
  • Du har ett proaktivt arbetssätt och söker gärna nya kontakter för att uppnå resultat.
  • Ditt ögonpar är detaljorienterat och helhjärtat sätter du in dig i olika verksamheter.
  • Har du tidigare haft anbud eller avtal på ditt (strukturerade) bord? Strålande, då vet du att det krävs lika delar framåtanda och sisu för att låsa affärer.
Vad Form o Miljö erbjuder dig
Ett leende smittar och gör livet lättare samt roligare. Så var tanken med vår nya elevstol Smile, men de facto är det också vår filosofi. Här möts du av ett lösningsorienterat, varmt och peppat gäng som vågar bjuda på sig själva - vare sig det är i löpspåret på Vårruset eller på vårt luftiga kontor vid Danvikstull. Vi lovar: här kommer dina idéer och initiativrika tag garanterat uppskattas - vare sig du plockar med någon av dina goa kollegor på en lunchpromenad till Hammarby sjö eller introducerar en ny fredagstradition.

Sitter du fortfarande bekvämt? Ta en liten bensträckare och du, vill du vara med på en resa utöver det vanliga och möblera såväl framtidens lärmiljöer som hjärtan, då har du inte en dag att förlora! Vi läser löpande härliga ansökningar, så författa din snarast - Mathias & resten av teamet väntar med spänning på att få lära känna dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Khosro Panah, khosro@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-05

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 5 dec (21 dagar kvar)