Digital Media Lead till Samsung / Stockholm

Digital Media Lead till Samsung / Stockholm

På Samsung drivs vi av en stor passion för perfektion och en orubblig vilja att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. Sedan starten för över 80 år sedan har vi tagit oss an stora utmaningar för att fullfölja vår ambition – att utveckla banbrytande teknik som stärker och ger människor nya möjligheter. Med siktet inställt på framtiden förutser vi marknadens behov och krav för att styra vårt företag mot långsiktig framgång. Tillsammans med Oddwork letar vi nu efter dig som vill hjälpa oss att göra det omöjliga möjligt. Närmare bestämt en resultatdriven och flexibel Digital Media Lead. Är du vår nya kollega?

Som Digital Media Lead
Vår digitala avdelning växer så det knakar. Därför är vi nu på jakt efter fyra nya Digital Media Leads att addera till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla den digitala marknadsstrategin, ansvara för våra digitala kampanjer samt marknadsföringen och aktiveringen för produktlanseringar. Dina dagar spenderar du med att implementera, optimera och analysera i nära samarbete med både byråer och digitala specialister. Dessutom kommer du att få möjligheten att ta del av och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor från världens alla hörn.

Vi söker dig som...
...trivs allra bäst i ett högt tempo i en flexibel roll med många utvecklingsmöjligheter. Du är en organiserad self-starter som drivs av att se resultat. Med din tidigare erfarenhet av e-handel, har du koll på digitala kanaler, mediaköp och att leda projekt från start till mål. Därtill är du en kommunikativ lagspelare som är redo att ta dig an framtidens stora utmaningar tillsammans med oss.

Våra önskemål till dig:
  • Flera års erfarenhet av digital marknadsföring och mediaköp. (Paid Social, Display, online video, SEM, Affiliate etc.)
  • Tidigare erfarenhet av projektledning och e-handel
  • Erfarenhet av digitala kanaler och plattformar, Facebook, Google Ads, YouTube etc.
  • Din engelska är lika flytande som din svenska

Varför Samsung?

Våra medarbetare är vårt allt. Det är kreativiteten och mångfalden hos de människor som jobbar hos oss som har gjort oss till ett av världens mest innovativa företag. Därför strävar vi ständigt efter att ge våra anställda en rad verktyg för att nå sin fulla potential. Förutom en mängd olika utvecklingsmöjligheter väntar även inspirerande events, spännande företagsaktiviteter och fantastiska kollegor i en öppen atmosfär som präglas av samarbete. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt och skapar produkter som gör verklig skillnad i människors liv över hela världen. Help Us Create What Can't Be Done – skicka in din ansökan idag och bli en del av meningsfull innovation.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-13

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.oddwork.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen – varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld!