Country Manager till Advisa / Norge

Country Manager till Advisa / Norge

Med stark övertygelse och stor passion kliver teamet på Advisa över tröskeln varje morgon. Här har vi sedan starten 2011 jobbat dedikerat för att ge kunden makten att förbättra sin privatekonomi. Och hur gör vi det? Genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån för vår kunder. Nu är vi ute på en spännande digital resa och satsar stort på att utveckla vår teknik för att göra det lika enkelt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Vi är riktigt stolta över att vi redan har hjälpt 255 137 människor att få pengar över till annat viktigt i livet. Vår tillväxtresa är lika brant som grannlandets berg och nu tar vi ny mark i just: Norge. Vill du följa med på vårt äventyr och ta en ledande roll i att bygga upp verksamheten? Tillsammans med Oddwork söker vi dig, drivna och analytiska Country Manager! Er du intressert?

Om tjänsten som Country Manager Norge
Som vår nya Country Manager kommer du ha ett övergripande ansvar för att så den norska affären och vidare få den att växa och frodas. Med Advisas Expansionschef vid din högra sida och centrala funktioner vid Sverigekontoret på din vänstra, kommer du initialt att anpassa processer och strukturer enligt den nya marknaden. De första månaderna kommer du att vara baserad på kontoret i Stockholm. När affären tagit fart rekryterar du det dream team som du anser lämpligt för att maximera möjligheterna för en uppskalning av verksamheten och öppnandet av det fysiska kontoret i Norge. I takt med att enheten står på egna ben, rapporterar du till bolagets VD och blir en del av Advisas ledningsgrupp. Vi uppskattar att detta kommer ske inom en period på sex till tolv månader. När teamet och kontoret sedermera är på plats får du i uppgift att utveckla vårt erbjudande enligt de norska kundernas behov, öka varumärkeskännedomen, sätta såväl en tillväxt- som marknadsstrategi och leda teamet mot succé. Är du redo för ett spännande och utvecklande äventyr?

Vi söker dig som...
...gillar att testa hur långt du kan gå. Äventyr triggar dig och trots branta berg att bestiga, tar du dig alltid framåt ("Ut på tur, aldrig sur"). Med driv, analytisk förmåga och högt intellekt levererar du imponerande resultat - i allt du tar dig för! Din infallsvinkel är datadriven och "problem är till för att lösas". Du har en passion för ledarskap och är en naturligt tongivande person som andra lyssnar på, och följer.

Möjligtvis har du tidigare drivit bolag alternativt jobbat på ett entreprenöriellt tillväxtbolag. Därav vet du vad det innebär att bygga upp något från grunden och att det tar både tid och tålamod att skapa något värdefullt.

Våra önskemål till dig:
  • På ditt CV finns akademisk utbildning som ekonom/civilekonom eller liknande från en välrenommerad skola
  • Du har jobbat minst tre (3) år på ett ledande bolag i en högpresterande bransch
  • Svenska och engelska talar och skriver du flytande
  • Meriterande om du har drivit eget företag alternativt jobbat i en entreprenöriell miljö
Vad Advisa erbjuder dig
Hos oss är vår företagskultur grunden till framgång och något som särskiljer Advisa från andra bolag. Här får du möjlighet att tillsammans med likasinnade, talangfulla kollegor jobba mot samma höga mål och utvecklas varje dag. Vårt bränsle? Drivkraft och passion! En generell omtanke om personalen visar sig också i att vi erbjuder massage på jobbet samt maxad semester och bidrag till hälsofrämjande aktiviteter. Här bryr vi oss om, och satsar, på dig.

Vill du ta plats på vårt äventyr med destination Norge? Skicka då in din ansökan så snart du bara kan. Vi er ivrige etter å bli kjent med deg.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm/Norge

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Relationship Manager Jesper Stenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-28

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 28 nov (11 dagar kvar)