B2B Support Agent till Samsung / Stockholm

B2B Support Agent till Samsung / Stockholm

På Samsung drivs vi av en stor passion för perfektion och en orubblig vilja att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. Sedan starten för över 80 år sedan har vi tagit oss an stora utmaningar för att fullfölja vår ambition – att utveckla banbrytande teknik som stärker och ger människor nya möjligheter. Med siktet inställt på framtiden förutser vi marknadens behov och krav för att styra vårt företag mot långsiktig framgång. Tillsammans med Oddwork letar vi nu efter dig som vill hjälpa oss att göra det omöjliga möjligt. Närmare bestämt en driven och nyfiken B2B Support Agent. Är du vår nya kollega?

Som B2B Support Agent

Som konsult hos oss på Samsung blir du en del av vårt Customer Satisfaction team som ansvarar för alla säljaktiviteter i Norden. Med din starka problemlösningsförmåga och ditt genuina kundfokus, kommer du att ge vägledning och support gällande våra produkter inom luftkonditionering, monitorer, digitala skärmar och säkerhetsplattformen Knox. Därtill kommer du även att spana efter förbättringsmöjligheter och sätta din egen prägel på våra strukturer och processer. Ditt mål? Att leverera bästa möjliga kundupplevelse och service i världsklass.

Vi söker dig som...
...drivs av att förvandla nya möten till långvariga relationer. Att sätta kunden som första prioritet är en självklarhet för dig. Du är en effektiv och strukturerad person som trivs bäst i en flexibel roll där du kan ta egna initiativ – även om du aldrig tvekar för att hoppa in och stötta upp där det behövs. Sammanfattningsvis tror vi att du är en sann people-person med en förtroendeingivande approach som längtar efter möjligheten att utvecklas i ett dynamiskt företag och ta dig an framtidens stora utmaningar tillsammans med oss.

Våra önskemål till dig:
  • Du har några års erfarenhet av liknande roll inom teknisk support
  • Erfarenhet av Excel
  • Svenska och engelsk
Varför Samsung?
Våra medarbetare är vårt allt. Det är kreativiteten och mångfalden hos de människor som jobbar hos oss som har gjort oss till ett av världens mest innovativa företag. Därför strävar vi ständigt efter att ge våra anställda en rad verktyg för att nå sin fulla potential. Förutom en mängd olika utvecklingsmöjligheter väntar även inspirerande events, spännande företagsaktiviteter och fantastiska kollegor i en öppen atmosfär som präglas av samarbete. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt och skapar produkter som gör verklig skillnad i människors liv över hela världen. Help Us Create What Can't Be Done – skicka in din ansökan idag och bli en del av meningsfull innovation.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-13

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.oddwork.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen – varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld!