Valideringsingenjör Aseptik

Valideringsingenjör Aseptik

Motiveras du av att driva valideringsarbete som att optimera processer och genomföra kvalificeringar? Vill du vara en viktig del i produktion av våra läkemedel som förbättrar människors hälsa och liv? Octapharma erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor är en viktig del av Stockholms största produktionsanläggning Octapharma söker nu en valideringsingenjör inom aseptik och renrum till avdelningen Validering.

Validering är en supportfunktion inom Octapharmas Produktionsenhet med specifikt expertansvar inom områdena aseptik inklusive renrum och isolatorer, sterilisering, cleaning, extrachtables/ leachabels samt transporter. Sektionen ansvarar för kvalificeringar/valideringar och rekvalificeringar inom respektive område och i sektionen finns även ansvaret för uppdatering av företagets VMP (Validation Master Plan).

Arbetet drivs såväl i projektform som i linjeverksamhet där samarbete med övriga enheter är viktigt framförallt produktion och kvalitet. Sektionen arbetar också med ändringar och avvikelser vid produktionsstörningar inom våra expertområden. Sektionen består idag av 14 engagerade och positiva medarbetare som har hög kompetens inom respektive område.

Om tjänsten
Som Valideringsingenjör leder du valideringsarbetet och agerar som expert inom definierat området. Du ansvarar för optimering av processer och arbetssätt och att valideringsarbetet sker enligt myndighetskraven. Du fungerar också som stöd till produktionen vid avvikelsehantering och ändringsarbete för att säkerställa validerad status. Arbetet bedrivs i nära kontakt med Produktion, QC, QA samt leverantörer inom området.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Delta i eller driva projekt inom renrum och aseptik.
  • Agera sakkunnig inom området aseptik och renhetsklassade lokaler.
  • Ansvara för att leda och genomföra kvalificeringar samt utarbeta protokoll och rapporter (interna och externa).
  • Utarbeta kontrollprogram för löpande rekvalificeringar.
  • Utarbeta/uppdatera instruktioner för den egna sektionen.
  • Följa och vara uppdaterad på senaste utvecklingen inom aseptik och renrumsområdet.
  • Delta som expert vid inspektioner.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Du välkomnas till vår produktionsenhet på Kungsholmen och rapporterar till Chef för valideringsavdelningen.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, med farmaceutisk, naturvetenskaplig och gärna mikrobiologisk inriktning. Du har ett par års erfarenhet av validering/kvalificering inom området aseptik/renrum. Erfarenhet av övriga beskrivna områden samt validering inom läkemedelsindustrin är meriterande.

Som person är du självständig och tar eget ansvar och ägarskap på arbetsuppgifter men gillar också samarbete i ett prestigelöst klimat då detta är viktigt inom sektionen. Du är strukturerad och noggrann och trivs med att hantera många arbetsuppgifter parallellt samt är flexibel med förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innebär många interna och externa kontakter varför du bör ha en förmåga att kunna skapa nätverk och kan svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Mer om oss
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar. Vi har förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som bland annat fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad vällagad mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Ansökan
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Ansök redan idag, dock senast den 29 december 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan! Har vi väckt ditt intresse? Välkommen att lära mer om Octapharma här (https://www.youtube.com/channel/UCYgtXBu91QV8lGB1P6vIbCA)

Sökord: Pharmaceutisk: Validering: Läkemedel* : BioTech : Bioteknik : Plasma : Tillväxtföretag: Optimering: Kvalificering: Aseptik
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739 23 07 86
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.octapharma.se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharmas vision lyder: "Vår passion driver oss att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv". Ett komplement till vår vision är våra fem kärnvärderingar, vilka är de principer och övertygelser som styr vårt beteende, våra beslut och hur vi utför vårt arbete. Våra kärnvärderingar är: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?