Teknisk Projektledare till Octapharma

Teknisk Projektledare till Octapharma

Brinner du för projektledning och har erfarenhet från att leda och driva installationsprojekt? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse som du gärna kombinerar i en roll som projektledare? Octapharma erbjuder dig en spännande roll där du får arbeta på Stockholms största produktionsanläggning som producerar läkemedel som förbättrar människors hälsa och liv.

Om tjänsten

Som teknisk projektledare ansvarar du för investeringsprojekt inom farmaceutisk produktion där du leder projekt parallellt med att ta fram tekniska lösningar till produktion och även agerar kvalificeringsansvarig för dina tilldelade projekt. Rollen arbetar tvärfunktionellt och har ett nära samarbete med produktion, produktionssupport, inköp, validering, QA samt externa leverantörer.

Tillsammans med dina kollegor inom Engineering tillhör ni Technical Unit som är en supportfunktion som ansvarar för investeringsprojekt, fastigheter, media, automation, elektriskt- och mekaniskt underhåll, kalibrering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Driva och leda investeringsprojekt främst inom produktion
  • Agera teknisk specialist där du felsöker och tar fram tekniska lösningar till produktion kopplat till dina pågående projekt
  • Agera kvalificeringsansvarig (IQ/OQ) för utrustningar, system samt media
  • Tillsammans med inköp delta i upphandling av system, utrustningar och entreprenader
Som projektledare har du fullt budgetansvar för dina projekt och ansvarar för att utarbeta investeringsunderlag och kalkyler till ett budgetförslag inför ett nytt projekt. Ekonomisk uppföljning sker under dina pågående projekt för att säkra att du följer uppsatt budget. I rollen innefattas även kontakt med såväl interna kontaktytor som externa leverantörer och externa konsulter där du ansvarar för resursbehovsplaneringen för att säkra rätt resurser. Du arbetar i enlighet med GMP i dina projekt som innefattas av en god struktur och dokumentation.

Är det här du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att driva tekniska installationsprojekt inom läkemedelsbranschen alternativt inom relevant processindustri. För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse och du trivs i en bred roll som erbjuder en kombination av projektledning, teknisk lösningsfokus och kvalitetssäkring. Erfarenhet av farmaceutisk- eller aseptisk produktion i industriell skala är meriterande men inte ett krav. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med fyllningsmaskiner, isolatorer, autoklaver eller frystorkar är detta av stort värde. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för denna roll.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som trivs i en ledande roll i en teknisk och föränderlig miljö som kräver driv och kreativ problemlösning med stor variation. För att vara framgångsrik i rollen motiveras du av eget ansvar och du driver saker framåt med ett stort tålamod och agerar på de hinder som dyker upp på vägen för att nå målbilden på bästa effektivaste sätt. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera, nätverka och skapa goda relationer såväl internt som externt. Du har en yrkesstolthet där du gärna delar med dig av dina kunskaper och vågar stå upp för dina åsikter. Positiv, lojal och engagerad är andra egenskaper som Octapharma värderar högt.

Mer om oss
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar. Vi har förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som bland annat fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad vällagad mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Octapharma med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult
Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Fackliga representanter för tjänsterna är, Unionen, Zarha Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13, Akademikerföreningen, Ann-Charlotte Hinz, 08-566 431 35.

Sökord: Projektledare, "Project Manager",
Mer info
Kontaktperson Jessica Bauer
Telefon 08-120 50 422
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (153 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharmas vision lyder: "Vår passion driver oss att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv". Ett komplement till vår vision är våra fem kärnvärderingar, vilka är de principer och övertygelser som styr vårt beteende, våra beslut och hur vi utför vårt arbete. Våra kärnvärderingar är: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap.
Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?